SVAKA PORODICA NESREĆNA JE NA SVOJ NAČIN! Udario sin na oca! Tviter ključa zbog scene u Korenima koja krije TUŽNU ISTINU! Zaboleće vas kad pročitate!

I deveta epizoda serije "Koreni" bila je veoma uzbudljiva.

Koreni
Koreni, Foto: printscreen

Nova epizoda popularne domaće serije "Koreni", koja je emitovana na RTS-u donela je nova uzbuđenja među gledaocima i tviterašima.

Koreni
Koreni, Foto: printscreen

Nakon što se Simka porodila i na svet donela Adama Katića, celo selo se ruga Katićima jer sumnjaju da dečak nije Đorđev sin.

SAZNAJTE OVDE ŠTA ĆE SE DESITI U POSLEDNJOJ EPIZODI "KORENA"

Ipak veliku pažnju privukao je odnos Aćima i njegovog sina Vukašina. Sukob porodice zbog politike podigao je "prašinu" na društvenoj mreži Tviter.

"Nesklad u porodici između oca i sina, a sve zbog politike. Kod nas se politika u sve meša i sve nam razori", "Udario sin na oca. Vazda između je bila politika", "Otac naspram sina sedi i ne gledaju se", "Nema tih para, statusa, nema te funkcije zbog koje bi leđa okrenula porodici. Šta ćeš", "Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica, nesrećna je na svoj način", samo su neki od komentara na račun Aćimove i Vukašinove svađe.

Šest godina kasnije Aćim nailazi na svoje unuke, Vukašinovog sina i ćerku, koji dedu ne prepoznaju. Ova scena je mnoge zabolela.

"Tuga pregolema Aćimova! Kroz kapiju unuke gledati", "Sigurna sam da ovo mnogo boli", komentarišu tviteraši.

Glumci popularne serije su oduševili Srbiju, ali tviteraši su se složili da je Igor Đorđević i večeras bio maestralan.

Igor je sa toliko emocija izneo ulogu, da mu nema ravnog, pišu korisnici društvenih mreža.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi