Anđelka Prpić
Rajko Ristić/Alo!

 

Anđelka Prpić

Rajko Ristić/Alo!

Anđelka Prpić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Lepa glumica zadobila je povredu kolena na skijanju, a oporavak će potrajati. Ona je kao pravi profesionalac igrala predstavu sa štakama i gipsom na nozi i nije dozvolila da joj povreda poremeti planove. Trebalo je da ode na operaciju i reši problem sa kolenom, ali će na to morati još malo da sačeka.

- Povrede su sastavni deo skijanja, nažalost, a ove godine sam ja došla na naplatu. To je rutinska operacija, tačnije povreda koja zahteva strpljenje, vreme, disciplinu. Nažalost i to je stopirano usled vanrednog stanja, pa smo moje kolence i ja na čekanju do nekih sigurnijih vremena - izjavila je glumica za „Blic”, a onda otkrila planove nakon izolacije u kojoj se nalazila čitava zemlja.

- Još jedan od razloga zašto jedva čekam kraj svega ovoga je premijera filma „Jedini izlaz”. Nikada ništa slično nisam radila i jedva čekam da to podelim s publikom. Ima još planova, ali imali smo i pre izolacije, pa vidite nas sad - rekla je Anđelka.

Anđelka Prpić je poštovala sve mere koje su bile propisane, a otkriva i šta joj je najteže palo.

Anđelka Prpić

Instagram/andjelkap

Anđelka Prpić, Foto: Instagram/andjelkap

- Teško je održati entuzijazam i planirati budućnost kada se osećate kao guske u magli. Pretpostavljamo da smo izbegli najgori scenario, ali ne znamo šta nas čeka, niti kako da se ponašamo ubuduće. A najveći nemir izaziva što nema nikoga za koga pouzdano znamo da ima odgovore na ključna pitanja - poručila je glumica, i dodala:

- Ipak, proleće, sve ovo predivno cvetanje i sunce vraćaju veru i bude život. Hvala bogu, toliko je nepročitanog, neodgledanog i neispričanog, da se uvek nađe zanimacija.

Kako su deca školu pohađala onlajn, Anđelka otkriva da je pomagala sinu.

- To je deo koji me najviše raduje, tačnije, zanima u ovom čudnom periodu. Konačno mogu da ga ispratim, da vidim gde briljira, a šta mu zadaje muke. Zadovoljna sam i programom na RTS-u, jako lepo i brzo se reagovalo na sve. Srećom imamo divnu učiteljicu koja revnosno radi sve ovo vreme, zakazuje onlajn časove i van programa RTS-a, a opet ima razumevanja da je ovo vanredno stanje. Sreća u nesreći je da je Jakša prvi razred, pa mogu da pratim program - rekla je glumica.

Anđelka Prpić

Instagram/andjelkap

Anđelka Prpić, Foto: Instagram/andjelkap

Kuca Boža novi član porodice

Anđelka nije krila da je dobila novog člana porodice, kucu Božu, kojeg po svemu sudeći njen sin Jakša obožava. Glumica fotografije sa kučetom često deli na svom instagram profilu. Između ostalog se može videti kako Boža spava u Jakšinom zagrljaju.

- Nedavno smo dobili novog člana porodice, u pitanju je kuca Boža, on nas uveseljava i eto nove zanimacije - izjavila je Anđelka.