Toše Proeski, sabraćajna nesreća
Ilustracija
Toše Proeski, sabraćajna nesreća

Ilustracija

Toše Proeski, sabraćajna nesreća, Foto: Ilustracija

Deo autoputa na kome je poginuo makedonski pevač je najopasniji što potvrđuje i struka.

Tu se dešavaju neobjašnjive saobraćajne nesreće, a zvanična policijska statisktika broji više od 2000 nesreća koje su se ovde desile u poslednjih 10 godina.

Pojedini tvrde da je baš to mesto čak i ukleto. 

Tu se, naime dešavaju neshvatljive nesreće koje se samo nižu. 

Svedočenja preživelih usled saobraćajnih nesreća baš na ovoj deonici puta teraju jezu u kosti. 

"Pre četiri godine vraćavši se iz Beograda prema Zagrebu, naglo sam osetio umor i volan mi je iz čista mira skrenuo ulevo u brzini od 140 kilometara na sat. Proveo sam 12 dana u komi, a kada sam se probudio prvo što mi je prošlo kroz glavu bio je taj odvrtani smeh koji nikada neću zaboraviti." - rekao je mladić koji je pre par godina doživeo strašno prevrtanje, za Eksploziv. 

"Jednom sam se vozila tim delom auto-puta, tada nisam imala saznanja o duhovnim i nebičnim događajima koji su, izgleda normalni za ovo područje. Odjednom nam je u automobilu postalo toliko vruće da smo morali da otvorimo sve prozore iako je napolju je bilo jako hladno. Uhvatila me je jeza kada sam naknadno saznala o čemu se radi." - tvrdi devojka kojoj se dogodio trenutak na deonici auto-puta A3 koji nikad neće zaboraviti.

Strašna smrt mlade hrvatske glumice Dolores Lambaše u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila pre 3 godine, potresla je ceo Balkan baš zbog činjenice da je podelila tragičnu sudbinu na istom mestu poput Tošeta Prosekog.

Iz priča koje su mediji prenosili, ali i raznim komentarima na društvenim mrežama, govori da su u izgradnji nekadašnjeg puta "Bratstvo i jedinstvo" uzidavani krstovi i nadgrobne ploče, i da ovo što se dešava sada na auto-putu A3 upravo predstavlja "diranje u mrtve."

I danas duše pokojnika počivaju samo koji metar od saobraćaja, gde se i dalje nalazi groblje.  

Postoji čak i legenda koja se prenosi iz usta do usta, da se baš na tom mestu pojavljuje žena u crnom koja samo nestane. 

Pročitajte još

Komentari (1)

Pop

30.10.2020 18:16

А ко вас тера да возите 140 па и више, ја тим аутопутем идем мање више два до три пута годишње и никад не прелазим 100км/ч