Bebi Dol
Screenshoot Youtube
Bebi Dol

Alo!/ Masanori Jošida

Bebi Dol, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Pevačica Dragana Šarić, poznata kao Bebi Dol, već neko vreme razmatra ponovni ulazak u "Zadrugu", a kako iza sebe ima nekoliko rijaliti učešća, otvoreno priznaje da gleda na to kao na veliko iskustvo, ali da su to najzahtevnija mesta na kojima je bila.

- Veoma sam čudna osoba i dosadno mi je sve do čega mogu da dođem lako. Kada me pozovu prijatelji koji prave rijaliti programe, samo kažem: "Ne, ne, ne opet", i setim se svojih prvih 100 dana u "Farmi", kada su me poslali na nedelju dana, a ostala sam tri meseca. Na kraju pomislim: "Što da ne, hajde da vidimo šta će to da mi donese" - priča pevačica, koja svoj boravak u prošloj "Zadruzi" poredi sa velikim hrišćanskim postom.

- To je veliko iskustvo koje bih uporedila sa četrdesetodnevnim uskršnjim postom, a jedina razlika je u tome što su hrišćanski postovi manje grešni i nisu toliko rigorozni. U rijalitiju se osećate mnogo usamljenije nego kada počnete da postite. To vam je kao konstantna borba čoveka sa sopstvenom ličnošću i rijaliti zahteva da uđete u sebe i da vidite ko ste i šta ste - kaže Bebi i objašnjava zbog čega ni u jednom rijalitiju nije učestvovala od samog početka programa.

Bebi Dol

E-stock/Ivan Dobričić

Bebi Dol, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

- Jedna je priča kada se u igri nađete od samog početka, što ja nikada nisam uradila i imala sam dobar razlog za to. Svaki put kada bi me videli, vodili bi se time da ću za nekoliko dana moliti da idem kući, što se nije dogodilo ni u jednom programu u kojem sam učestvovala. Tako je bilo u "Farmi", kada sam izašla posle 100 dana, tako je bilo i u "Zadruzi". Ljudi misle da je važna taktika, zato se i sapletu kad shvate da je važno samo koliko poznaju sebe. U većini primera apsolutno ne poznaju sebe i tu dođe do problema - iskrena je pevačica, koja smatra da Srbiju nisu uništili rijaliti programi.

- Svet je postao jedno malo, uplašeno mesto i u poređenju sa ostatkom sveta stalno ću ponavljati: "Srbija je majka, Srbija je bajka". To zaista mislim. Mi smo zemlja u kojoj se i dalje živi bez strahova, bez ugrožene egzistencije i zbog toga smatram da svako od nas treba još više da se potrudi da bude bolji prema sebi i onome do sebe. Ako tako budemo radili, biće nam mnogo bolje. Rijalitiji nemaju nikakve veze sa tim kako nam je i kako će nam biti - zaključuje Bebi za "Alo!".

Komentari (1)

Meda

19.09.2018 15:31

Ova je prolupala totalno! Treba je tuci u glavu mokrom carapom da se opameti.