ŠAMAR SUROVE REALNOSTI Tašku Načiću nisu mogli da ospore talenat i popularnost, ali su ga velike uloge zaobilazile zbog jednog poražavajućeg razloga!

No, on nije padao u depresiju zbog toga već je pronalazio utehu u rolama koje je dobijao i ipak uspeo da postane jedan od najboljih.

Taško Načić
Taško Načić, Foto: YouTube/Printscreen

Taško Načić, čuveni srpski glumac, rođen je u Kruševcu na današnji dan, 7. aprila 1934. godine. Iako je neko ko je obeležio kinematografiju na ovim prostorima, neke uloge ipak nije mogao da dobije.

Kako su pisali mediji, glavni problem bila je njegova visina. S obzirom na to da je bio visok 192 centimetra često nije mogao da se uklopi u likove, pa mu neki reditelji nisu davali uloge ili su za njega nalazili neke druge.

- Svestan sam da, zbog svoje spoljašnjosti, ne mogu da igram ljubavnike niti heroje. Potpuno sam siguran da nikada neću biti Hamlet - rekao je Taško Načić u jednom od retkih intervjua.

No, on nije padao u depresiju zbog toga već je pronalazio utehu u rolama koje je dobijao i ipak uspeo da postane jedan od najboljih. Slavni glumac preminuo je pre 24 godine.

Pogledajte OVDE kako su tragično okončali naši poznati glumci, nad sudbinom ove braće plakala je cela nacija.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi