Koreni
Screenshoot Youtube
Koreni

Screenshoot Youtube

Koreni, Foto: Screenshoot Youtube
Koreni, Foto: Screenshoot Youtube

Đorđe iz Kragujevca dovodi najstručniju babicu u Srbiju, koja je porodila Simku i pomogla joj da sve lakše prebrodi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

U istom momentu, Đorđe kupuje nož kojim namerava da ubije i Simku i dete ukoliko sazna da nije njegovo. Međutim, Simka je imala težak porođaj i rodila je zdravog dečaka. Aćim Katić krsti unuka imenom političkog mentora Adama Petronijevića.

Sloboda Mićalović večeras je dominirala kada je reč o glumi. Scena u kojoj očajna od tuge udara Đorđa rasplakala je tviteraše.

"Zlotvore, ubij me već jednom!" Mićalovićka me razbila večeras. Suza suzu stiže", "Zaplakala sam sad", "Kakva gluma", "Veliko bravo", "Sloboda izaziva suze", samo su neki od komentara koji su preplavili Tviter.

Kao i gotovo svaki put komentarisao se položaj žene.

Naime, mnogi osudili što su se svi radovali muškom detetu, dok sa ćerkom to ne bi bio slučaj.

"I danas se susrećemo da je veće slavlje kad se rodi muško nego žensko dete. I danas se prema ženi odnose kao prema sluškinji, čija je osnovna funkcija da rađa. Deca su blagoslov od Boga a žena stub srpske porodice - to moramo da naučimo", jedan je od komentara.

Tviter se poklonio Slobodi, ali i Igoru koji tumači lik Đorđa Katića i Nenadu Jezdiću kom je poverena uloga Tole.

Kako navode, Igor je sa toliko emocija izneo ulogu, da zaslužuje jedan gromoglasni aplauz.

Kada je reč o Jezdiću, svi su se složili da je Nenad "car".

Korisnici društvene mreže Tviter su udelili komplimente Slobodi Mićalović na račun izgleda, te su napisali da je s godinama sve lepša i lepša i da je iznad Monike Beluči.

Podsetimo, serija je rađena po romanu Dobrice Ćosića, a radnja se zasniva u imaginarnom selu Prerovo u domu uglednog domaćina i bogataša Aćima Katića. 

 

Komentari (14)

BARANIN

09.12.2018 21:44

Серија,ван свих категорија.Режија,сценарио,костими,и изнад свега ГЛУМА. Не знам кога да издвојим,дали генијалног Аћима,или Ђорђа,или за мене,велико изненађење ,велико остварење Јездића. Посебна прича је достигнуће Мићаловић.Ова дама ,засјенила је сва досадашња остварења у ЈУ кинематографији. Једном ријечи,свим актерима ,браво на врхунској креативности.

mira

09.12.2018 21:44

Ja ne znam ko je bolji? Da li Igor,Jezdic ili nasa diva. I ja sam plakala. Zbog preteskog zivota...

zoca

09.12.2018 22:00

Bravo za seriju. .Svi su virtuozi. Hvala Rts za ovaj užitak

Alisa

09.12.2018 22:26

Ne zna se ko je bolji Igor,Sloboda, Zarko, Jezda...Maestralna gluma svih

Mile

09.12.2018 22:40

Genijalan Igor sa Toliko emocija je odglumio...Odlicna Micalovicka Vrhunski Lausevic..fantasticni Jezdic ma svi...mislim najbolja serija do sada..

zora vukasinovic

10.12.2018 06:33

@Mile - mozda je simke posjetila dr asima kurjaja exserta za vestacku oplodnju?djordje ne sumnja za dzaba.

Esperanto

10.12.2018 00:27

Vrhhunska serija sa maestralnom glumom.Svaki lik do savrsenstva uradjen ,da nema NAjboljeg - SVI su NAJBOLJI ?

ivana

10.12.2018 08:20

Svi su fenomenalni, ali Igor ostavlja bez daha. Kakva gluma - ne nije gluma, to je sam život. Igore, klanjam se.

Ja

10.12.2018 08:45

Lausevic, Djordjevic, Jezdic - nema dalje, a uloge, kako su "potrefljene"..

baradja

10.12.2018 09:31

Tematika je jako teška,aktuelana uvek,gledaoca drži na ivici noža.Brzo se završi epizoda,ostavi nas da i dalje razmišljamo o likovima ...Glumačka ekipa vrhunski nosi komplikovane likove,za koga "navijati"...Veliko BRAVO !!

cica

10.12.2018 09:47

Jedna od najboljih Srpskih serija. U vreme oskuduce kvalitetnih igranih programa, serija Koreni se izdvaja. Posebno raduje da se fokusira na “staru” Srbiju, njene obicaje i zivot, kao i autenticnu pricu iz pera slavnog pisca Dobrice Cosica. Gluma i rezija, vrhunska! Svaka cast!

Dora

10.12.2018 09:51

Serija nije loša,mada bolje da su film napravili.Sinoć se skoro ništa nije dešavalo,bilo mi je dosadno.Ali,gluma vrhunska.Igor je u celoj seriji pijan,i non stop plače.Laušević i nema neku ulogu,jedva se pojavljuje,ostario je,drhti.Život ga je baš kaznio

SM

11.12.2018 12:41

@Dora - :))) Drhti zbog uloge,star je u seriji.

Vukašin

10.12.2018 10:03

Igor Đorđević je mene kupio ulogom Petra Kočića u filmu Slepi putnik na brodu ludaka, za sva vremena. Kako je odglumio Petra Kočića u okupiranoj psihijatrijskoj bolnici je nadrealno. I ovde je maestralan. Žarko takođe. Sloboda šta god da glumi ne može da izađe iz svog klišea.