OSVOJILA JE SRCA PUBLIKE! Svi je znamo kao "Pančetu", a ovo je muskarac koji je osvojio Sandru Bugarski van malih ekrana! (FOTO/VIDEO)

Glumica je dugo na sceni ali nikada nije davala povoda da se preterano piše o njenom privatnom životu.

Sandra Bugarski
Sandra Bugarski, Foto: Instagram/printscreen

Sandra Bugarski rođena je 24. januara 1970. godine u Beogradu kao Sandra Ilić. Diplomirala je 1994. godine na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Još tokom studija počela je da igra u pozorištu. Stalni je član Beogradskog dramskog pozorišta od 1995. godine. Od tada do danas je odigrala na stotine predstava. Skrenula je pažnju javnosti ulogom Branke u seriji „Senke nad Balkanom”, a najveću popularnost joj je donela uloga Pančete u TV seriji „Igra sudbine”.

Publika ju je do sada gledala u serijama "Psi laju, vetar nosi", "Pozorište u kući", "Sumnjiva lica", "Senke nad Balkanom" i druge, a najveću popularnost stekla je zahvaljujući seriji "Igra sudbine". Takođe malo ko zna da je glumica imala ulogu i u kultnom filmu "Lepa sela, lepo gore".

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Sandra Bugarski (@sandra_bugarski)

Glumica često voli da se našali kako bi njene "kosti ostale u pozorištu zauvek i niko ne bi ni znao za nju", sve dok se nije desila serija Prve televizije.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Sandra Bugarski (@sandra_bugarski)

Premda je na domaćoj javnoj sceni prisutna više od 25 godina, o privatnom životu srpske glumice se vrlo malo zna. Nikada nije davala povoda tabloidima da pišu o njenom ličnom životu, pa je radoznala srpska javnost ostala uskraćena za te informacije.

Sandra je često aktivna na Instagramu, gde se mogu i videti fotografije sa njenim dugogodišnjim životnim partnerom.

Više o njenoj ulozi u popularnoj seriji Igra Sudbine pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi