ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Svetlani Bojković konstatovana smrtonosna bakterija, a svi su mislili da je korona! (VIDEO)

Svetlana Bojković se već tri dana nalazi u bolnici Dr „Dragiša Mišović“ jer je dobila retku, a upornu bakteriju klostridiju, poznatiju kao ubica, saznaje „Alo!“.

Svetlana Bojković
Svetlana Bojković, Foto: printscreen

Naime, glumici Svetlani Ceci Bojković je nakon silnih analiza i testiranja konstatovana ova bolest, a budući da je neophodno bolničko lečenje, praćenje, i izolacija, smeštena je u jednu od najboljih bolnica u našoj zemlji.

- Ceca je sa svim simptomima ove retke bolesti, koja pre svega napada starije ljude i one koji su imali neku hiruršku intervenciju, ali i one koji su duže od predviđenog koristili antibiotike, smeštena u bolnicu Dr „Dragiša Mišović“, gde se i dalje nalazi - ispričao je za „Alo!“ izvor iz ove zdravstvene ustanove. Kako nam je objasnio, glumica je izolovana od ostalih pacijenata, kako zbog posebne brige i nege, tako i zbog lakog prenošenja.

- Ceca se generalno oseća dobro, ali se i ova, kao i svaka druga bakterija, leči dugo. Uporna je i otporna na mnoge lekove, pa je teško odrediti pravu terapiju. Takođe, budući da je glumica u osmoj deceniji života, vodi se računa o sveukupnoj kliničkoj slici - dodao je izvor za „Alo!“.

Glumica je nedavno imala nesvakidašnji stav o situaciji sa pandemijom koronavirusa i činjenicom da postoje određene mere kojih građani treba da se pridržavaju, a kako saznajemo ona je pored bakterije koju joj leče u bolnici dobila i koronavirus.

- Pustite nas, ljudi, da dišemo! Da dišemo i da živimo, pa kad bude - biće! Pa ja ako treba da umrem, ja ću da umrem. Virus straha koji se seje među ljude, to je nešto zaista nedopustivo! Eto, toliko od mene za danas - kazala je Svetlana.

Svetlana Bojković
Svetlana Bojković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Nakon saznanja do kojih smo došli, pozvali smo glumicu sa željom da od nje lično saznamo kako je. Ona nije bila raspoložena za razgovor, posebno kada je ova tema u pitanju.

- Molim vas, pustite me da se odmorim. Nemam šta da izjavim ovim povodom. Samo želim da budem dobro i pomozite mi da u tome uspem - bilo je sve što je Svetlana Bojković izjavila za „Alo!“.

Inače, bakterija klostridija se zove još i bolnička bakterija, jer se najčešće dobija u bolnici. Infektolozi kažu da je u poslednjih deset godina promenila ćud, mutirala i postala patogenija, pa je došlo do većeg obolevanja u celom svetu.

Uzročnik je dijareje, obično posle dugotrajne upotrebe antibiotika. Zbog toga se savetuje da se oni nikada ne uzimaju na svoju ruku i ne piju preventivno, kako ne bi došlo do neke infekcije. 

Vest da je glumica hitno hospitalizovana, odjeknula je kao bomba u domaćim medijima, više o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Ja
  04/02/2021 - 12:33
  Ne simpatisem je, ne slazem se sa njenim stavovima, ali je ljudski da joj pozelim brz oporavak. Mozda nauci nesto iz ove situacije...
 • Korisnik: N.N
  04/02/2021 - 09:33
  Ona, ako nam je...
 • Korisnik: N.N
  04/02/2021 - 09:28
  Uvek tako po neko, samo ona I ona bre, ona I niko vise ...A a I Novine za pare...Bolesno neko drustvo, mozda I nema vise Ljudi pa zato..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi