Svetlana Bojković
printscreen
Svetlana Bojković

printscreen

Svetlana Bojković, Foto: printscreen

- Ceca se generalno oseća dobro, ali se i ova, kao i svaka druga bakterija, leči dugo. Uporna je i otporna na mnoge lekove, pa je teško odrediti pravu terapiju. Takođe, budući da je glumica u osmoj deceniji života, vodi se računa o sveukupnoj kliničkoj slici - dodao je izvor za „Alo!“.

Glumica je nedavno imala nesvakidašnji stav o situaciji sa pandemijom koronavirusa i činjenicom da postoje određene mere kojih građani treba da se pridržavaju, a kako saznajemo ona je pored bakterije koju joj leče u bolnici dobila i koronavirus.

- Pustite nas, ljudi, da dišemo! Da dišemo i da živimo, pa kad bude - biće! Pa ja ako treba da umrem, ja ću da umrem. Virus straha koji se seje među ljude, to je nešto zaista nedopustivo! Eto, toliko od mene za danas - kazala je Svetlana.

Svetlana Bojković

Alo!/Rajko Ristić

Svetlana Bojković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Nakon saznanja do kojih smo došli, pozvali smo glumicu sa željom da od nje lično saznamo kako je. Ona nije bila raspoložena za razgovor, posebno kada je ova tema u pitanju.

- Molim vas, pustite me da se odmorim. Nemam šta da izjavim ovim povodom. Samo želim da budem dobro i pomozite mi da u tome uspem - bilo je sve što je Svetlana Bojković izjavila za „Alo!“.

Inače, bakterija klostridija se zove još i bolnička bakterija, jer se najčešće dobija u bolnici. Infektolozi kažu da je u poslednjih deset godina promenila ćud, mutirala i postala patogenija, pa je došlo do većeg obolevanja u celom svetu.

Uzročnik je dijareje, obično posle dugotrajne upotrebe antibiotika. Zbog toga se savetuje da se oni nikada ne uzimaju na svoju ruku i ne piju preventivno, kako ne bi došlo do neke infekcije. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

N.N

04.02.2021 09:28

Uvek tako po neko, samo ona I ona bre, ona I niko vise ...A a I Novine za pare...Bolesno neko drustvo, mozda I nema vise Ljudi pa zato..

N.N

04.02.2021 09:33

Ona, ako nam je...

Ja

04.02.2021 12:33

Ne simpatisem je, ne slazem se sa njenim stavovima, ali je ljudski da joj pozelim brz oporavak. Mozda nauci nesto iz ove situacije...