Nataša Ninković
printscreen
Nataša Ninković

printscreen

Nataša Ninković, Foto: printscreen

Nataša Ninković našla se na meti kritika zbog toga što se nije podvrgla estetskim zahvatima.

Estetska hirurgija i težnja žena da izgledaju mlađe postala je deo svakodnevice, ne samo poznatih, već žena iz svih sfera društva. Kriterijumi lepote potpuno su se pomerili, a kao čest problem ističe se to što se od žena očekuje da i u petoj, šestoj deceniji budu savršene i "mlade".

Iako su pripadnice nežnijeg pola koje praktikuju usluge hirurga često okarakterisane kao "plastične", ima i onih koji smatraju da je problem ukoliko se neko ne ulepšava botoksom i filerima. Jedna takva kritika upućena je na račun glumice Nataše Ninković, zbog čega je došlo do haosa na društvenim mrežama.

Nataša Ninković

youtubeprintscreen

Nataša Ninković, Foto: youtubeprintscreen

- Žene, ajmo o ovome jer je meni to jako čudno: Zašto se Nataša Ninković malo ne zategne? J*bote, kad sam ja kao sekretarica u krš firmi uspela da skupim za botoks i hijaluron, može i Nataša Faking Ninković! Brate, gledam ovu Daru iz Jasenovca i ne mogu da verujem da Nataša izgleda kao moja baba! Žena je moje godište, alo, je l' vi kapirate! Pa idi u pm, zategni se, glupačo! - napisala jedna korisnica Tvitera, a objava je vrlo brzo postala viralna i dočekana je na nož.

Nataša Ninković

youtubeprintscreen

Nataša Ninković, Foto: youtubeprintscreen

Jedan fan kroz tri stavke odgovorio je korisnici Tvitera, nezadovoljnoj izgledom glumice.

Ovaj tvit naišao je na oduševljenje Natašinih fanova, a odgovori sekretarici koja je prozvala glumicu samo su se nizali.

Nataša Ninković

Foto: YouTube/printscreen

Nataša Ninković, Foto: Foto: YouTube/printscreen

Mnogi su Natašu uporedili sa Monikom Beluči, hvalili ne samo njen izgled nego i način na koji se ponaša u javnom životu, njenu glumu, harizmu, ali i u krajnjoj liniji to kako je odigrala svoju ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca" od kog je sve i krenulo.

BONUS VIDEO:

Ninkovićeva je takođe otkrila da je zamalo i odbila ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca".

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

Suza Kg

26.02.2021 15:06

Da li je ova glupača gledala film ili kako izgledaju glumice koje su njeno godište???? Jado jadna za tebe je samo da čitaš telefonski imenik.

tandemon

26.02.2021 15:31

Nataša je prelepa, kako spolja tako i iznutra. Osobe koje pišu ovako nešto o njoj verovatno su nafrakane i nepismene sekretarice koje znaju samo da bleje.

sneg

26.02.2021 15:38

Ma prelepa, šarmantna, i odlična glumica. Ne treba njoj ništa, uspešna i privatno i poslovno. Praznoglavi mogu svašta da pričaju, koga je briga

Ana J.

26.02.2021 16:00

Ova mora da se zateze zbog sefa ili direktora , jer ce zaposliti mladju .Jadnica. Natasa je prirodno lepa i autenticna, ne treba joj plastika i naduvavanja.Odlicna glumica.

Mama2

28.02.2021 09:48

Natasa Ninkovic je prelepa zena sa ili bez botoksa? A mozda da doticna gospodja doda malo botoksa u mozak,kada je pored onako teske teme filma uspela da vidi Natasine bore?

Marija

28.02.2021 11:55

Komentar dotične sekretarice dokazuje da joj je i mozak botoksiran, po načinu izražavanja veoma plitka pamet i neobrazovanost. Glumica Nataša zrači prvenstveno unutrašnjom lepotom što se vidi i spolja, jednom rečju dama.