Miša Aleksić sahrana
ATA Images
Miša Aleksić sahrana

ATA Images

Miša Aleksić sahrana, Foto: ATA Images

Porodica i prijatelji Miše Aleksića, koji je 29. novembra preminuo od posledica korona virusa, opraštaju se od muzičara.

Supruga i ćerka slomljene od bola primaju saučešće.

Kovčeg je oprekriven cvećem, a jedan venac je napravljen od ruža u obliku gitare.

Poslednjem ispraćaju sem rodbine došle su i kolege, Bane Obradović, Đule Van Gog, Dejan Cukić...

Podsetimo, članovi Riblje čorbe dali su zajedničko saopštenje gde su obavestili sve da neće zbog pandemije korona virusa prisustvovati ispraćaju za kremaciju Miši Aleksiću.

"Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost za koju smo verovali da je imamo. Zlo zvano korona virus je i dalje među nama, više nego ikad i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje Čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja Čorba", piše u saopštenju.

Pročitajte još

Komentari (1)

Mimi

02.12.2020 13:28

Saučešće porodici!Ode joj jedan idol moje mladosti!?