POZNATA VODITELJKA IDE U POLICIJU! Srušiću najvećeg heroja vašeg detinjstva, znam šta je radio deci! (FOTO/VIDEO)

Odlučna u nameri da mu stane na kraj!

Voditeljka Jovana Jakić sutra će biti saslušana u policiji u vezi sa izjavama koje je juče iznela u emisiji "Posle ručka" na TV "Hepi", nezvanično saznaje Kurir.

Naime, ona je u emisiji govorila i o čoveku, "koga su deca volela" i koji je bio prisutan u našim detinjstvima, a protiv koga, kako je rekla, navodno postoje prijave roditelja dece koja su se žalila na njega.

Jovana Jakić
Jovana Jakić, Foto: Printcreen/Youtube

- To je sve pokrenuto i radi se o poznatoj osobi koja trenutno ima preko sedamdeset godina - rekla je Jakićeva i nastavila:

- Tek kada se sazna u koju stanicu je privedena osoba, moći ću da napravim emisiju o čoveku koja će da sruši sve kockice našeg detinjstva. To je javna tajna, ja ne mogu da izgovorim, zato što još uvek imam samo par svedoka, preko telefona. I danas se Srbija kune u njega, on je deo svih naših detinjstava i hoću da zajedno dokažemo. Hoću da srušimo kockicu, mislim na najvažniju kockicu našeg detinjstva. Još sam u fazi istraživanja, a nas dvoje idemo zajedno i pronaći ćemo više desetina svedoka - rekla je Jovana Jakić.

Ona je u istoj emsiji pričala i da je kao deo grupe pokojnog Bate Miladinovića prisustvovala bludnim scenama, a da je ista priča važila i za Miku Aleksića, više o tome saznajte OVDE.

Milena Radulović, mlada glumica koja je prva istupila u javnost sa monstruoznim detaljima silovanja od strane Mike Aleksića, danas je saslušanju koje je ušlo u peti sat.

BONUS VIDEO

Povezane vesti

 • Korisnik: Lola
  21/01/2021 - 01:24
  Sve jasno!!!! Uzas!!!
 • Korisnik: Kockica
  20/01/2021 - 17:57
  Je l?
 • Korisnik: Snežana
  20/01/2021 - 17:46
  Duboko se nadam da nije Branko kockica. To bi me na sve ovo što se dešava potpuno porazilo. Ali opet ko god da je treba da odgovara
 • Korisnik: EU
  20/01/2021 - 17:18
  Ako si znala a nisi prijavila onda i ti trebas krivicno da odgovaras !!!
  • kiki @EU
   21/01/2021 - 08:17
   Tacno tako.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi