Jovana Jakić
Printcreen/Youtube

Voditeljka Jovana Jakić sutra će biti saslušana u policiji u vezi sa izjavama koje je juče iznela u emisiji "Posle ručka" na TV "Hepi", nezvanično saznaje Kurir.

Naime, ona je u emisiji govorila i o čoveku, "koga su deca volela" i koji je bio prisutan u našim detinjstvima, a protiv koga, kako je rekla, navodno postoje prijave roditelja dece koja su se žalila na njega.

Jovana Jakić

Printcreen/Youtube

Jovana Jakić, Foto: Printcreen/Youtube

- To je sve pokrenuto i radi se o poznatoj osobi koja trenutno ima preko sedamdeset godina - rekla je Jakićeva i nastavila:

- Tek kada se sazna u koju stanicu je privedena osoba, moći ću da napravim emisiju o čoveku koja će da sruši sve kockice našeg detinjstva. To je javna tajna, ja ne mogu da izgovorim, zato što još uvek imam samo par svedoka, preko telefona. I danas se Srbija kune u njega, on je deo svih naših detinjstava i hoću da zajedno dokažemo. Hoću da srušimo kockicu, mislim na najvažniju kockicu našeg detinjstva. Još sam u fazi istraživanja, a nas dvoje idemo zajedno i pronaći ćemo više desetina svedoka - rekla je Jovana Jakić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (5)

EU

20.01.2021 17:18

Ako si znala a nisi prijavila onda i ti trebas krivicno da odgovaras !!!

kiki

21.01.2021 08:17

@EU - Tacno tako.

Snežana

20.01.2021 17:46

Duboko se nadam da nije Branko kockica. To bi me na sve ovo što se dešava potpuno porazilo. Ali opet ko god da je treba da odgovara

Lola

21.01.2021 01:24

Sve jasno!!!! Uzas!!!