Glumci
Instagram/printscreen
Glumci

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Naši glumci mogu da doskoče onima u Holivudu na milion načina - pre svega, glumom, ali i stilom i odnosom prema publici. A drže korak i sa kolegama iz Evrope, tačnije iz Nemačke na ovogodišnjem Međunarodnom fimskom festivalu u Berlinu. I ne samo da drže korak nego su ih i prestigli.

Berlinale je počeo 10. februara, a festival prati i naša glumica Sloboda Mićalović Ćetković koja je više puta blistala na crvenim tepisima svetski poznatih festivala.

Glumci

Instagram/printscreen

Glumci, Foto: Instagram/printscreen

 

Sloboda je sinoć pratila projekciju filma "Otac" Srdana Golubovića u Berlinu, kada su se publici poklonili reditelj i glavni glumci Boris Isaković, i te kako poznato evropsko fimsko ime Goran Bogdan i Nada Šargin koja je na Instagramu objavila sliku sa berlinskog crvenog tepiha.

Decentno odevna Nada koja na najbolji način promoviše prirordan izgled sjajno je izgledala u jednostavnoj haljini sa istaknutim, ali ne i prenaglašenim dekolteom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nada Sargin (@nada_sargin) on Feb 22, 2020 at 1:10pm PST

Na premijeri filma "Otac" koji je prikazan u okviru programa "Panorama", blistala je i Sloboda čiju lepotu diskrena crna boja posebno ističe.

Sa njom je bila i njena koleginica Milena Radulović koja poslednjih meseci vredno snima u Rusiji, a pored napornog tempa ipak ima vremena da prati trendove što pokazuje trendi rajf u njenoj kosi.

Boba i Milena su podržale kolege, a Sloboda je u Berlin otišla i zbog predstave "Frenki i Džoni" koju godinama izvodi sa glumcem Igorom Đorđevićem kojeg vidite na slici pored nje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) on Feb 22, 2020 at 6:18am PST

Berlin je sigurno dobro zapamtio naše glumce, kao i filsmu priču Srdana Golubovića o tragediji i borbi jednog oca (Goran Bogdan) kome su zbog siromaštva oduzeli decu.