Marija Kundacina
Instagram/Printscren
Marija Kundacina

Instagram/Printscren

oto: Instagram/Printscren

Glumac Nebojša Kundačina privukao je pažnju javnosti u serijama "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Selo gori, a baba se češlja", a jedna od poslednjih uloga bila je generala Bojovića u ostvarenju "Kralj Petar I".

Osim poslovnog, domaću publiku je najviše zainteresovao Nebojšin privatni život, a naročito brak sa 32 godine mlađom koleginicom Marijom.

Njihova ljubavna priča je neobična i zanimljiva, a Marija je nedavno otkrila da ih je spojio njen seminarski rad koji je trebalo da uradi na prvoj godini studija glume.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#tb #2019 #gloriamagazin #nebojsakundacina #marijakundacina

A post shared by ???? (@marija_kundacina) on Sep 27, 2020 at 6:05am PDT

Zahvaljujući tom seminarskom radu su se upoznali, zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom 24. januara prošle godine.

"Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama", rekla je Marija, a Nebojša se nadovezao kako je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Nastoj da ih zadržiš, pesniče, dok su budne u tvome mozgu noću, ili u bleštavilu podneva. #marijakundacina #actress #model #serbianactress #serbianmodel

A post shared by ???? (@marija_kundacina) on Jul 1, 2019 at 4:50am PDT

"Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se", dodao je on.