Milan Vasić
Screenshoot Youtube
Milan Vasić

Screenshoot Youtube

Milan Vasić, Foto: Screenshoot Youtube

Milan je otkrio kakve posledice su ostale nakon udesa, kao i zašto misli da je zapravo dobro prošao u udesu.

- Gledam sve sa pozitivnije strane. Znam šta je moglo da se desi da nije došlo do otvaranja vazdušnih jastuka. Mogao sam da ostanem paralizovan, u kolicima ili, ne daj bože, da sve bude kobno. S obzirom na to da me je pogledao onaj odozgo - ja sam srećan. Imam tegobe, bole me leđa, vrat, glava, ali mislim da je to normalno nakon onakvog udesa. Nije ništa strašno, nastavio sam sa radnim obavezama. Čovek padne na skijanju, pa ga sve boli, a ovo je bio težak udes - rekao je glumac.

Milan je priznao da se sada plaši kad u auto sedne na mesto suvozača.

- Nije mi svejedno kada me voze drugari. Kada dodaju gas, ja ih molim da uspore. Skoro je sve bilo i nervira me sada ta brza vožnja, a pogotovo kada uzmu telefon u ruke. Sve sam to ja radio i trudiću se da to ubuduće ne radim - rekao je Vasić.

Milan Vasić

Screenshoot Instagram

Milan Vasić, Foto: Screenshoot Instagram

 

Komentari (2)

Сараџогла

11.03.2018 21:58

Скоро ће пола века колико возим БРЕЗ ОГРЕБОТИНЕ!Досије у полицији - ПРАЗАН!Први ауто сам купио нови 125П крагујевачке производње а не пољске.Данас вако матор успешно возим своја три опела.Две велике вектре а калибру реновирам.Уградио сам јој млазни мотор а елисе хеликоптерске треба да ми дођеду из Француске ди сам наручио.Ето,ми сељаци волемо да се хвалимо и по мало да лажемо.Па,бре,срби смо!

PETAR 1

12.03.2018 06:57

Cim u Beogradu provedes deset dana odmah se neko nadje da te prozove beogradski.