Jovana Stojiljković
Screenshoot Youtube
Jovana Stojiljković

Screenshoot Youtube

Jovana Stojiljković, Foto: Screenshoot Youtube

Glumica Jovana Stojiljković (27) udaje se za 11 godina starijeg kolegu Gorana Bogdana (38).

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jovana i Goran su zajedno od marta, a svadbu planiraju na proleće naredne godine.

- Nedavno ju je zaprosio i dogovorili su se da se venčaju na proleće. Još uvek razmišljaju gde će praviti svadbu, a moguće je da će slaviti i u Beogradu i u Zagrebu - otkriva za Informer dobro obavešten izvor.

Jovana Stojiljković

Screenshot Youtube

Jovana Stojiljković, Foto: Screenshot Youtube

 

On nam je ispričao kako se rasplamsala ljubav između lepe Srpkinje i poznatog Hrvata.

- Upoznali su se na snimanju prve sezone "Senki", gde ona igra forenzičarku Bojanu Antić, a on istorijsku ličnost Mustafu Golubića. Tokom snimanja nastavka Bjelinog projekta zbližili su se i započeli vezu. Goran je u prethodnom periodu veoma retko išao u Zagreb, da bi što više vremena provodio pored Jovane. Iznenadio ju je velikim buketom cveća 12. aprila, posle premijere "Nečiste krvi" u Narodnom pozorištu, u kojoj je ona odigrala glavnu ulogu. Kao stariji kolega, velika joj je podrška u poslu - kaže sagovornik.

Goran Bogdan

Screenshot

Goran Bogdan, Foto: Screenshot

Glumački par obelodanio je vezu na nedavno održanom Sarajevo film festivalu.

- Tamo su bili zbog promocije "Senki nad Balkanom 2". Goran je sve vreme zaljubljeno gledao u Jovanu i u Sarajevu su i nastale prve njihove zajedničke fotke - objašnjava izvor.

Jovana Stojiljković

Rajko Ristić

Jovana Stojiljković, Foto: Rajko Ristić

Jovana, koja je prvu filmsku ulogu imala u "Klipu" Maje Miloš, igrala je i u ostvarenjima "Kad ljubav zakasni", "Bićemo prvaci sveta", "Otadžbina", "Branio sam Mladu Bosnu","Panama", "Južni vetar"...

Goran je ostvario karijeru i izvan granica bivše Jugoslavije, pa je igrao u hit serijama "Fargo", " Naslednici", "Poslednji panteri"....

Goran Bogdan

Screenshot

Goran Bogdan, Foto: Screenshot

Jovana je ranije bila u vezi sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. Par se upoznao na svadbi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, a raskinuli su posle šest meseci.

Bogdan Bogdanović i Jovana Stojiljković

Instagram

Bogdan Bogdanović i Jovana Stojiljković, Foto: Instagram

Goran je, prema pisanju hrvatskih medija, slab na lepotice. Imao je romansu sa pop zvezdom Ninom Badrić i glumicom Natašom Janjić.

Glumila je ženu Tike Špica u Porodičnom blagu, a onda je nestala! Ono što su radili van kamera retko ko zna!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 30.08.2019. 08:00 Evo gde je danas i kako izgleda Biljan Nikolić, Foto: Screenshot Youtube U seriji je igrala lik supruge Tike Špica, kojeg tumači Predrag Smiljković, a zanimljivo je to da su njih dvoje bili i u pravoj vezi, i to dugogodišnjoj.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!