"VERUJEM U LJUBAV, NE U BRAK" Srpska glumica doživela težak razvod, on je bio njena najveća ljubav, a sada je u vezi sa 18 godina starijim advokatom! (FOTO)

, imala sam baš teško detinjstvo, dosta turbulentno i siromašno. Nikad nisam maštala o bajkama niti, kao sve devojčice, o venčanjima, venčanicama i udajama. Ja sam maštala da preživim - istakla je Vanja

Vanja Milačić
Vanja Milačić, Foto: printscree

Lepa srpska glumica Vanja Milačić već 14 godina je u skladnoj zajednici sa 18 godina starijim advokatom Božom Prelevićem, sa kojim ima dvoje dece.

Vanja je prethodno bila u braku sa rediteljem Jagošem Markovićem, od koga se razvela 2006. godine. Tada je istakla da je krah braka teško podnela, kao i da je Jagoš bio njena najveća ljubav.

Jagoš Marković
Jagoš Marković, Foto: printscreen

Otpočela je vezu sa Božom Prelevićem, sa kojim je kasnije dobila ćerku Kseniju i sina Lazara.

Kako je svojevremeno istakla u jednom intervjuu, Vanja i njen nevenčani suprug nisu otišli pred oltar niti to planiraju.

- Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak - istakla je ona u jednom intervjuu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vanja Milacic (@vanjamilacic)

Vanja je svojevremeno u jednom intervjuu ispričala i da je imala teško detinjstvo, te da je samo maštala o tome da preživi.

- Ja nisam imala baš tako bajkovito detinjstvo. Naprotiv, imala sam baš teško detinjstvo, dosta turbulentno i siromašno. Nikad nisam maštala o bajkama niti, kao sve devojčice, o venčanjima, venčanicama i udajama. Ja sam maštala da preživim - istakla je Vanja u "Exkluzivu" tada.

 • Korisnik: Prudon
  08/04/2021 - 07:36
  Baš me interesuje, ko je ovoj lepoj glumici, bio advokat u brakorazvodnoj parnici...I ovde, se dešavaju slične stvari..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi