Jovana Koković
Screenshoot Instagram
Jovana Koković

Screenshoot Instagram

Jovana Koković, Foto: Screenshoot Instagram
 

A post shared by Jovana Kokovic (@cocoloco_girl) on Sep 26, 2017 at 12:12pm PDT

- Da li ste i vi primetili kao i ja isto? Iza svake uspešne osobe stoji neka velika priča. Kako je sve postigla? Ko joj je pomogao? Ko je u njemu/njoj prepoznao talenat u pravom trenutku… A onda i sva borba koja sledi nakon tog prepoznavanja talenta… I uglavnom su to teske priče sa hajmo reći – srećnim završetkom. Da li se i vi kao i ja pitate zašto sve mahom liče jedna na drugu? Objasniću vam zašto.

 

A post shared by Jovana Kokovic (@cocoloco_girl) on Nov 7, 2017 at 7:00am PST

Da li ste ikada na filmu videli borca koji pobeđuje u uštirkanoj uniformi sa blistavim okicama i freš tenom? Ukoliko jeste, kladim se da je to bila neka dobra parodija kojoj ste se slatko smejali. Takav borac ne postoji. Borac je u poderanoj uniformi, prašnjav i neispavan. Njegovo nam umorno lice pokazuje kroz šta je prošao i mi se saosećamo jer se i sami borimo. Kako i sa čim to je već individualno. Borac gine da postigne svoj cilj … igra na sve ili ništa baš zato što ne želi da život nastavi poražen. On mašta da stvari okrene u svoju korist. Dok se bori, on razmišlja samo o jednom… o svojoj najvećoj motivaciji. Danas, borac je svako ko želi da nešto postigne i napravi nešto od svog života.

 

A post shared by Jovana Kokovic (@cocoloco_girl) on Aug 28, 2018 at 6:24am PDT

Bežite od kalupa, ne dozvolite da vas ukalupljuju kako je njima volja jer moraju nečim da se zabavljaju dok ispijaju kafe u prestoničkim kafićima. Pobegnite od mase, probajte da oslušnete svoju individualnost. Pokažite je u punom sjaju i videćete da će vam se trostruko vratiti.Srećna sam i ponosna što danas kada se okrenem i pogledam iza sebe imam toliko toga postignutog da vidim.

 

Ima još dosta toga što želim i planiram ali ono što sam juče u šetnji Parizom tražila jeste najobičnija sveska. Zapravo dve sveske. Jednoj sam ime dala prošlost, a drugoj budućnost. Ova druga vezana za budućnost je malo obimnija. Znam da ću potrošiti dosta olovčica šarajući tamo svoje snove. A prvu svesku čuvam i uzimam samo u posebnim situacijama. Nadam se da ih neće biti puno.

Kada sam u lošem raspoloženju, kada vam otkažu posao, kada kasne isplate, kada se letovi otkazuju pa gubite poslove kada mnogoo toga krene po zlu, a na vama je da maestralno odigrate ne biste li izgubili sve što ste do sada stekli… E tada otvaram svoju svesku prošlosti, to će biti moja pilula za smirenje.Kada si do sada uspela da središ sve nedaće iza sebe – uspećeš i ovo.

 

A post shared by Jovana Kokovic (@cocoloco_girl) on Oct 29, 2017 at 11:14am PDT

Zatvaram svesku i razvlačim usne u širok osmeh. Sve su to lekcije iz kojih rastemo i svesčice iz kojih učimo. Ne zaboravite da za uspešan i ispunjen život ne postoji priručnik, ali vi uvek možete kreirati vaš lični. Budite kreator svog života. Budite jedinstveni i neka vas upamte po tome. Budite vi - objasnila je Jovana.

Inače, Jovana se bavila modelingom. Bila je lice mnogih kampanja u Srbija, a takođe je javnosti poznata i kao bivša devojka pop pevača Saše Kovačevića. Jovana je danas uspešna blogerka. Bivša devojka pop pevača se upustila se u novu poslovnu avanturu zahvaljujući kojoj danas zarađuje velike sume novca.

 

A post shared by Jovana Kokovic (@cocoloco_girl) on May 21, 2018 at 7:06am PDT

Komentari (2)

Lule

01.09.2018 19:28

Ne bih se ja bas mogao zakleti da ona zaradjuje kao blogerka, ima tu ono ali sto devojci srecu kvari. Blog joj je reklamni prostor na kome se izlaze.

nedjo

01.09.2018 21:46

ljubim je u prkno