Sanja Ilić i Balkanika
EPA/JOSE SENA GOULAO
Sanja Ilić i Balkanika

EPA/JOSE SENA GOULAO

Sanja Ilić i Balkanika, Foto: EPA/JOSE SENA GOULAO

- Ponosni smo što smo imali priliku da pokažemo sve ono na čemu smo radili prethodnih meseci. Hvala svima na podršci, presrećni smo zbog svih komentara podrške i dobre energije koja stiže do nas - rekao je Sanja za Alo.rs.

Sanja Ilić i Balkanika

EPA/JOSE SENA GOULAO

Sanja Ilić i Balkanika, Foto: EPA/JOSE SENA GOULAO

 

Komentari (5)

Сараџогла

13.05.2018 07:29

Црнина,црнина,црнина ...

Van Halen

13.05.2018 07:50

Mi nismo zadovoljni tvojim ucescem na Evrosongu! U eri elektronske muzike, etno stil i sl su arhaicna forma koja vise nema prodju. To je pokazala i Izraelska pesma, nije neka pesma, ali se razlikovala od ostalih koje su bile sve iste!Ocigledno je Evrosong izgubio svoj pravi smisao a vrhunac tog apsurda je operska arija Estonije na italijanskom jeziku!!!!????Evrovizija je bila takmicenje na kome je svaka zemlja pokazivala pre svega svoj kulturni kod kroz pesmu i maternji jezik i odecu.

jabreja

13.05.2018 08:33

Da se ne lazemo, verujem da je Ilic i grupa presrecni, ali smo mi ostali u Srbiji crvenih usiju od blama: da su se takmicili u Leskovcu na "rostiljijadi", ili na "slaninijadi" u Kacarevu - pitanje da li bi usli u prvih deset. Ona predstava je jos jedan uspesni pokusaj da se Srbija ocrni.., ostalo se ne bi objavilo ako se nabroji nasa stvarnost.

gavrilovic

13.05.2018 11:05

Dozlaboga DOSADNA,netalentovana pesma.

Sonja

13.05.2018 11:19

Bravo za Njih. Predstavili su nas divno. Inace zivim van nase zemlje i u emisijana pre evrovizije su dobili samo komplimente, za muziku za glasovne mogucnosti ali KSO sto du rekli stvar izbora, Ali je kvalitet, kvalitet. Nismo svi muzicki potkovani