SVET ZANEMEO OD OVIH REČI! Sramna izjava poznatog glumca! Bez stida rekao da ŽENE TREBA ŠAMARATI ako zasluže! Izazvao gnev i nevericu!

Niko ne može da veruje da je on to izjavio...

Šon Koneri
Foto: Profimedia.rs

Glumac je izazvao gnev i bes javnosti kada je ponovio svoj stari stav da žene treba šamarati i na taj način podržao nasilje.

Naime Šon Koneri je devedesetih godina šokirao kada je pred kamerama poručio "žene treba šamarati, ako je šamar zaslužen". Nedavno je u razgovoru sa novinarkom jednog stranog lista ponovo pokrenuo tu temu.

"U prethodnim intervjuma zastupali ste tezu da nije najgora stvar na svetu ošamariti ženu? I rekli ste da je ne treba udarati pesnicom, nego otvorenom šakom", pitala ga je u jednom trenu novinarka, a on je ponovo sve zaprepastio:

"Da. Nisam promenio mišljenje. Uopšte", rekao je Šon.

Javnost je oštro osudila njegove stavove, a društvene mreže su preplavili komentari u kojem ljudi navode da je sramno podržavati bilo kakav vid nasilja.

"Mislite da je dobro šamarati žene?"

Šon Koneri
Foto: Profimedia

"Ne, ne mislim da je dobro."

"Ali ne mislite da je to loše?"

"Ne, ne mislim da je loše. Mislim da zavisi od okolnosti, i od toga da li je zasluženo."

"Zasluženo? A šta je to zasluženo?"

"Pa, ako ste pokušali sve drugo, a žene su mnogo dobre u tome... Ne mogu da prestanu. Ako im date poslednju reč, i one imaju poslednju reč, ali one nastave... Žele to da kažu ponovo, i ponovo, i onda nastane provokativna situacija... Onda... Mislim da je apsolutno zasluženo", rekao je Šon i ostavio milione u čudu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi