Dragan Bjelogrlić
Printscreen/Tv film
Dragan Bjelogrlić

Printscreen/Tv film

Foto: Printscreen/Tv film

Ostalo nam je još samo dve epizode u kojima ćemo otkriti sve tajne našeg Vladana Simonovića, ali ni tada priči neće biti kraj.

Dragan Bjelogrlić

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

"To je projekat o kojem trenutno razmišljam. Razdrađujem ideje za drugu sezonu, ali moglo bi se reći da sam bukvalno na samom početku. Postoji ambicija i želja, i moja i ostalih autora koji su radili na prvoj sezoni ove serije. Za sada imamo neku najširu ideju. Razmišljamo o pravcima u kojime bi priča posle finalne, desete epizode aktuelnog ciklusa mogla da krene, jer će se upravo u toj epizodi mnogo toga rešiti", rekao je scenarista i dodao:

Dragan Bjelogrlić

Printscreen

Foto: Printscreen

"Scenarista Kevin Vilijamson koji potpisuje legendarni horo serijal Vrisak je rekao - nastavci uvek moraju da ponude više. Tako ćemo i mi u nastavku Tajkuna ponuditi svega više - i drame, akcije i tajkuna. Ne mogu trenutno mnogo da otkrivam, priča bi se širila i u prošlost i u budućnost. A, da li će se Dragan Bjelogrlić pojaviti u drugoj sezoni još je rano da otkrivam, mada je on taj koji je sigurno obeležio prvi ciklus i dao ljudsko lice Tajkunu".