Evrovizija
Printscreen Youtube
Evrovizija

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Iako su svi očekivali da će nakon prošlogodišnje pobede Holandije Evrozivija naredne godine biti održana u Amsterdamu, došlo je do velike promene plana.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, kako je zvanično potvrđeno na sajtu Evrovizije, najveći muzički festival na svetu održaće se u Roterdamu. Datum prve polufinalne večeri je utorak 12. maj 2020, godine, a veliko finale biće održano 16. maja, četiri dana kasnije.

Pet velikih gradova Holandije takmičili su se da budu domaćini Evrovizije, ali je prema rečima kritičara i stručnjaka, Roterdam ipak pobedio.

Evrovizija

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Mnogi fanovi ovog muzičkog takmičenja su razočarani. Kako piše na raznim forumima, sudeći prema političkim i društveno-liberalnim stavovima koje je takmičenje do sada propagiralo, očekivalo se da će grad Amsterdam biti logičan domaćin - kao jedan od najliberalnijih evropskih gradova.

Ipak, Roterdam je jedan od najvećih gradova Holandije koji ima nešto više od 600.000 stanovnika. Takmičenje će biti održano u velikoj areni koja je izgrađena 1970. godine po uzoru na roterdamsku luku.

Arena je do sada više puta nagrađivana kao jedna od najvećih i najlepših arena u Evropi.

Evrovizija

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

BONUS VIDEO:

Ovako je Siniša provalio u stan i izbacio Draganu i sina

 

Isplivao snimak iz bekstejdža, naša Nevena pevala UŽIVO sa MADONOM! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 19.05.2019. 20:01 Nevena Božović sa pesmom "Kruna" je u finalu 64. "Evrovizije" zauzela 17. mesto, dok je pobedu odnela Holandija - Dankan Lorens sa numerom "Arcade". U revijalnom delu večeri u Tel Avivu nastupila je pop ikona Madona.