Sofija Milošević i Luka Jović
Instagram/printscreen
Sofija Milošević i Luka Jović

Instagram/printscreen

Sofija Milošević i Luka Jović, Foto: Instagram/printscreen

Nakon što su Đoković i Miloševićeva ponudili dve hiljade evra za garderobu koju je u filmu „Južni vetar” nosio Maraš, Luka Jović je za 500 evra podigao sumu koja će otići za lečenje male Anđele.

Ekipa „Južnog vetra” pokrenula je još jednu humanitarnu licitaciju. Ovog puta na aukciji se našla jakna koju je u ovom ostvarenju nosio Miloš Biković, koji igra lik Maraša.

„Skini jaknu Marašu. Licitiraj da Anđela ponovo prohoda. Početna cena 300 evra“, stoji u opisu.

Kao što je navedeno, novac od jakne ići će za lečenje Anđele Dimitrijević. Među prvima oglasili su se proslavljeni teniser Novak Đoković i poznata manekenka Sofija Milošević, koji su ponudili po 2.000 evra.

„Dajem 2.000 evra za jaknu. Bolje mi stoji nego Milošu!“, napisao je Đoković uz osmeh u opisu objave.

Miloš Biković

instagram/printscreen

Miloš Biković, Foto: instagram/printscreen

A onda se u nadmetanje svoje nevenčane supruge i tenisera uključio i Jović, koji je ponudio 2.500 evra. Poznati par za „Blic“ kaže da svako ko može treba da se uključi u slične akcije:

- Imamo tu sreću da smo u prilici da pomognemo ljudima kojima je to potrebno, i najbitnije nam je da ta pomoć stigne blagovremeno. Nadamo se da će naš primer slediti i drugi, i to je jedini razlog zbog kojeg mislimo da je to neophodno raditi javno. Nažalost, i ovog puta je u pitanju borba za još jedan dečji život, na šta smo mi, pre svega kao roditelji, posebno osetljivi. Pored toga, moram da kažem da smo oboje fanovi prvog dela filma „Južni vetar“ i da ne sumnjamo da će nastavak biti jednako sjajan i popularan.

Luka Jović i Sofija Milošević sa sinom

Alo!/Masanori Jošida

Luka Jović i Sofija Milošević sa sinom , Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Ekipa „Južnog vetra“ je pre sad već dve godine osnovala humanitarnu fondaciju koja se trudi da svakim novim projektom prikupi što više sredstava koja će biti prosleđena na prvom mestu deci kojoj je potrebna pomoć. Zajedno s prijateljima koji su učestvovali u seriji „Južni vetar“, prošle godine u ovo doba smo donirali milion dinara za lekove, kao i paketiće Dečjoj klinici u Tiršovoj - kaže Miloš, i dodaje:

- Pre mesec dana smo krenuli s onlajn licitacijama, jer želimo da na pravi način iskoristimo popularnost koju ovaj projekat i njegovi akteri imaju. U periodu kada su praznici, a opet u jednom specifičnom raspoloženju zbog epidemije, dodatno smo bili motivisani da prikupimo što više novca i pružimo pomoć deci koja su zdravstveno ugrožena.

Avramović: Hvala Novaku, Bogdanu, Luki i Sofiji

Miloš Avramović

Printscreen/You Tube

Miloš Avramović, Foto: Printscreen/You Tube

Miloš kaže da im ovo samo daje podstrek da nastave u pravcu kojim su krenuli.

- Veoma mi je drago i veoma smo zahvalni Novaku, Bogdanu, Luki Joviću i Sofiji Milošević, ali naravno i svim ostalima koji pomažu i podstiču i druge da se uključe. Drago mi je zbog uspeha ove akcije i obećavamo da će ekipa „Južnog vetra“ nastaviti i ubuduće da pomaže koliko god je to u našoj mogućnosti.

BONUS VIDEO: