Nevena Božović
Screenshoot RTS
Nevena Božović

Screenshot Youtube

Nevena Božović, Foto: Screenshot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

Oni koji stoje iza ovog naloga očigleno nisu upućeni u to da je Kosovo deo Srbije, a čak su i Nevenino ime nepravilno napisali. Umesto Nevena, napisali su Nevana.

Brojni tviteraši pobunili su se nakon ove objave, komentarišući da je Kosovo u Srbiji i deo Srbije, da bi mogli makar ime pravilno da joj napišu, da su najsmešnija stranica na Tviteru.

 

Međutim, oni koji upravljaju nalogom "Eurovision Kosovo" nisu odustali.

- Ne razumem zašto ste toliko ljuti, Nevana je sa Kosova, i to je činjenica - objavili su, uz skrinšot Neveninog Instagrama na kojem kao mesto odakle je piše "Mitrovica, Kosovo".

- Ona je ponosna na svoju zemlju Srbiju. Ona je iz Mitrovice, vidim, što je srpski grad - napisao je jedan korsnik, ali na stranici "Eurovision Kosovo" nisu odustali.

Evrovizija

Screenshoot Twitter

Evrovizija, Foto: Screenshoot Twitter

- Mitrovica, Kosovo, ne Mitrovica, Srbija - napisali su.

- Haha, "Eurovision Kosovo" je najsmešnija stranica na Tviteru. (smeh) Šta drugo možete da radite osim da nazdravljate Srbiji, tako prirodno - napisao je jedan korisnik.

- Nije važno, činjenica je da je Nevena iz Republike Kosovo - nastavili su.

Evrovizija

Screenshoot Twitter

Evrovizija, Foto: Screenshoot Twitter

- Jeste važno, ona bi mogla da se uvredi. Morate biti demokrate. Setite se šta je Bil Klinton pokušao da vas nauči. Ona je sa Kosova, da, koje je deo Srbije - objasnio im jejedan korisnik. 

 

Komentari (1)

buba

04.03.2019 19:42

Pa sta ako je sa Kosova ??? Ne razumem..pa sta..sigurno se Nevena sa tim ponosi..!!!!