Sajam knjiga
Promo
Sajam knjiga

Promo

Sajam knjiga, Foto: Promo

Ujedno, školski dan je i prilika za druženje sa nekim od najpoznatijih savremenih dečjih autora. Kao i prethodnih godina, za najmlađe Vulkančić je pripremio veliki broj naslova koji im ulepšavaju detinjstvo, edukuju ih i razvijaju čitalačke navike od ranog uzrasta.

Pored kvalitetnih štampanih udžbenika, ove godine predstavili smo i njihove digitalne verzije, koje su dobile izuzetno pozitivne ocene naših korisnika. Podstičući savremenu, dinamičnu i interaktivnu nastavu, naši digitalni udžbenici na jednom mestu sadrže sve što je učiteljima i nastavnicima neophodno za realizaciju uspešnog časa. Dostupno im je više od 1300 3D animacija, više od 900 video-zapisa, galerije fotografija, edukativni filmovi, kao interaktivni obrazovni alati i igrice. Posebnu pažnju posvetili smo izradi dodatnih zadataka, testova i kvizova koji se ne nalaze u štampanom izdanju.

Kako bi pružili potpunu podršku učiteljima i nastavnicima u nastavi, pripremili smo i lektire za prvi, drugi, peti i šesti razred, kao i zbirke zadataka za malu maturu. Od nedavno u prodaji se mogu naći i materijali za pripremni predškolski program iz srpskog jezika, matematike i sveta oko nas.