Mališa R.
printscreen/facebook
Mališa R.

printscreen/facebook

Mališa R., Foto: printscreen/facebook

Mališi R. (33), određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u noći između 17. i 18. oktobra u iznajmljenom stanu u centru Požarevca, silovao bivšu devojku J. M. (22), koja je, prema našim nezvaničnim saznanjima, sestra po ocu Ane Mihajlovski, jedne od naših najlepših i najharizmatičnijih TV zvezda. 

- Prema izjavi devojke, sve je bilo u redu dok nisu ušli u stan. Međutim, Mališa je odmah potom postao navalentan. Prvo joj je pretio, a onda je počeo da je davi jer nije htela da spava s njim. Na kraju je, kako je utvrđeno, devojku primorao na seksualni odnos - kaže naš izvor blizak istrazi i navodi da je majka ove devojke pozvala policiju jer se zabrinula što joj se ćerka ne javlja na pozive.

- Majka je znala da se njena ćerka viđa s Mališom, s kojim se često svađala. Uputila je policiju na Mališin stan, gde je J. M. zatečena sa modricama po telu. Mališa je odmah priveden u stanicu policije - navodi naš sagovornik.

Odmah po privođenju, Mališa je negirao silovanje, tvrdeći da je devojka dobrovoljno pristala na seks.

- Tvrdio je da voli devojku i pravdao se da su modrice nastale zbog toga što su imali žestoki seks. Posle višesatnog saslušanja, u prisustvu advokata kojeg je angažovao, sudija za prethodni postupak mu je 20. oktobra odredio pritvor do 30 dana - ispričao je naš izvor.

Kako bi se utvrdilo da li je devojka silovana, ona je upućena na ginekološki pregled, kao i na preglede psihijatra, interniste i hirurga, da bi se utvrdilo da li ima odbrambene povrede i da li je pretrpela traumu. Istraga o ovom događaju je u toku.

Pozvali smo juče Anu Mihajlovski da proverimo da li su naša saznanja tačna, ali ona nije želela ni da potvrdi niti da demantuje ove informacije, navodeći kratko da nema komentar. 

Već robijao tri godine

Mališa R. je odmalena poznat policiji i više puta je osuđivan zbog krađa i nasilja. - On je navodno iz buržujske porodice, ali ga to nije sprečilo da je bruka. Osuđen je 2010. godine na dve godine zatvora zbog silovanja, a ove godine je od 4. januara do 12. juna bio u pritvoru zbog nasilja nad devojkom s kojom je ranije bio u vezi. Pred Osnovnim sudom u Požarevcu je osuđen na tri godine zatvora

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (1)

lili

21.10.2020 23:59

Ne mogu da verujem, šta je sa ovim današnjim devojkama. Sve nešto hure te žestoke momke, a onda se čude kad dođe do ovoga.Nekada se bežalo od ovakvih što dalje. Ma dovoljno je pogledati ga ovako istetoviranog, pa prošlost...ma vidi se to po mnogo čemu.