Senke nad Balkanom 2
Screenshot
Senke nad Balkanom 2

Screenshot

Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

U drugoj sezoni "Senke nad Balkanom" pojavljuje se više desetina novih likova koje tumače fantastični glumci, ali za neke, ipak, nema mesta.

Pisac Dejan Stojiljković, jedan od scenarista serije, kaže da u ovoj sezoni nema Rusa ni princa Đorđa Karađorđevića.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Fokus radnje čitave sezone je u 1934. godini kada je ubijen Aleksandar Karađorđević. Između ostalog, bavimo se zaverom koja je prethodila atentatu u Marselju, ali i zametkom Solunskog procesa. Jatagan mala je dobila više prostora, baš kao i cela priča oko Mustafe Golubića - otkrio je ranije Stojiljković.

Senke nad Balkanom

Printscreen

Senke nad Balkanom, Foto: Printscreen

 

Borka Tomović je u braku sa srpskim odbojkašem, pre godinu dana su dobili sina, a sada je glumica progovorila o roditeljstvu!

AUTOR: Blic /B.Z. DATUM I VREME: 15.11.2019. 08:04 Uživa u svojoj porodici! Borka Tomović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Otkad je dobila sina, Borka Tomović priznaje da je život posvetila njemu i da svaki trenutak provodi sa naslednikom, a veliku podršku ima od supruga, odbojkaša Novice Bjelice. Borka ističe da joj je ovo najlepši period u životu.

 

Ipak, ima razočaranih i besnih posebno što je Žarko Laušević kao princ Đorđe Karađorđević potpuno oduševio publiku i prirastao je za srce.

BONUS VIDEO:

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...

 

Komentari (1)

Rajko

16.11.2019 09:42

Ne svidja mi se serija "Senke nad Balkanom".