Biković
Promo
Miloš Biković

Instagram

Foto: Instagram

Osim nekoliko ari zemlje, Biković je kupio staru kuću koja se nalazi u sklopu imanja, a ovih dana glumac uveliko priprema teren za izgradnju novog doma u kom planira da provodi mnogo vremena.

- Biković je deo karantina proveo na selu, a iskoristio je i nekoliko dana da poseti svoga brata Mihaila, igumana Manastira Jovanja. Tih nekoliko nedelja u prirodi, daleko od gradske buke i gužve, imalo je pozitivan uticaj na Miloša, te je nedavno zbog toga kupio imanje baš u okolini Valjeva. Plan mu je da napravi kuću na selu, a budući da se njegovo imanje nalazi u neposrednoj blizini manastira, konačno će biti bliži svome bratu - priča za „Alo!“ izvor blizak Bikoviću i objašnjava da se glumac uveliko sprema da počne da gradi kuću na imanju.

Miloš Biković

Instagram

Foto: Instagram

 

Jezdić mu je prvi komšija

Glumac Nenad Jezdić već godinama živi u selu Zabradica nadomak Valjeva, gde se bavi poljoprivredom, ali i proizvodnjom domaće rakije. Popularni glumac na selu ima 20 hektara imanja, a za održavanje voća, branje i sve što treba da se uradi na placu, gazda Jezda, kako ga zovu, angažuje seljane i vrlo je ponosan zbog toga. - Ovde imam šansu da uradim nešto dragoceno za sve svoje. Ovo je sada moja potreba. Moram ovo da uradim zbog svoje porodice, ali i zbog ljudi iz ovog sela koji rade i koji će tek raditi kod mene, i na radost njihove dece - rekao je svojevremeno Nenad Jezdić.

Nenad Jezdić

Printscreen/YT

Nenad Jezdić, Foto: Printscreen/YT

 

 

-Dok je trajalo vanredno stanje u našoj zemlji, Miloš je shvatio da je vreme koje je proveo na selu neprocenjivo. Zbog toga je rešen da čim se steknu uslovi, počne da gradi svoj novi dom upravo tamo. Već je zamislio kako će sve da izgleda, a uskoro će i svoje ideje saopštiti i arhitekti, koji će sve to preneti na papir - priča naš izvor. Pozvali smo Miloša Bikovića kako bismo proverili naša saznanja, ali on nam je ljubazno poručio da ne želi da priča o tome.

-Nemam komentar, hvala na razumevanju - rekao nam je Biković.

Miloš Biković

Instagram

Foto: Instagram

 

Miloš pronašao mir u manastiru

Kako je „Alo!“ ekskluzivno pisao, Miloš Biković proveo je deo karantina u Manastiru Jovanja kod Valjeva. - Miloš je veoma religiozan, iako ne voli da javno priča o tome. Smatra da je njegova veza sa Bogom njegova lična stvar, a malo kome je poznato da mnogo vremena provodi u razgovoru sa bratom, koji ga savetuje o mnogim stvarima. U manastiru je pronašao mir i prvi put, nakon mnogo vremena, mogao je da se osvrne oko sebe i uživa u svakom trenutku - rekao je izvor za „Alo!“.

Manastir Jovanja

Facebook

Manastir Jovanja, Foto: Facebook

 

 

Komentari (2)

Svetolik Trpković-Pufta

13.05.2020 17:52

Samo još da se oženi i decu dobije.....drago mi je da su Miloš i Jezdić izabrali selo,umesto "top" destinacija na koje se loze "poznate"licnosti....

Maki

14.05.2020 01:16

I Nikola Kojo zivi van grada.Ima jos par glumaca .Mislim da i Diklic..Ali mi je bas drago da Bikovic zeli da zivi na selu.Lepo bas.Mlad momak.Za svaku pohvalu.Narocito kada dobije decu nema veve miline i za decu i roditelje.Pustis ih na livadicu i uzivaju i deca i ti.