Od jeseni na TV „Prva“: Bora Stjepanović i Seka Sablić
Promo
Od jeseni na TV „Prva“: Bora Stjepanović i Seka Sablić

Promo

Od jeseni na TV „Prva“: Bora Stjepanović i Seka Sablić, Foto: Promo

Reč je o igranoj seriji koja na komičan način prikazuje zajednički život tri para - mladog, koji tek započinje život pod istim krovom, sredovečnog, koji je usred „krize srednjih godina“, i zrelog, koji deli dobro i zlo već 45 godina. Kroz prizmu svakog para gledaoci će se na duhovit način sresti sa radostima i mukama njihovih svakodnevica. Prva klapa je pala u nedelju, a sjajan tim okupljen je oko ovog urnebesnog sitkoma.

Najzreliji par, Simku i Batu, igraju Jelisaveta Seka Sablić i Bora Stjepanović. Bivša nastavnica i policajac u penziji žive svih 45 godina zajedno pod parolom „ko se voli, taj se bije!“. Sredovečni bračni par provincijalaca, Marina i Ilija, upravo je ispratio sina jedinca na studije glume čak u Novi Sad i konačno, posle toliko godina, ponovo ostao sam negde između sreće i panike! Njih će vam na duhovit način dočarati Milena Vasić i Ljubomir Bandović. Uloge najmlađih dobili su Milena Živanović i Uroš Jakovljević, koji tumače Ninu i Bokija. Pošto je Boki ostao bez posla i novca za samostalni život, njih dvoje započinju zajednički život upravo u prvoj epizodi.

Komentari (5)

IgorNS

06.07.2016 09:12

Serija nije ni pocela da se emituje a vi vec pisete da je serija HIT

Monte

06.07.2016 10:54

Bravo Srbijo!!! "Ja ne znam šta je nacionalni identitet, jer to nije jedini identitet. Ne znam zašto meni čestitaju vjerske praznike kad se ja ne osjećam kao neko kome treba čestitati Božić. Jednom je novinarka u Danima ili Slobodnoj Bosni u uvodniku napisala kako sam ja jedan od rijetkih koji umije da osudi zločine u vlastitom narodu, pri tome me svrstavši u nekakav narod za koji ona tako misli. Ja pripadam Bosancima. Budala je taj koji misli da sam ja ovo ili ono zato što on tako misli.....

Monte

06.07.2016 10:56

......To je bezobrazno. Ja sam se ovdje na Grbavici izderao na čovjeka koji me pitao za nacionalnost. Ja kažem: ništa, a on me pogleda u strahu. Kažem mu da se na mene vrši pritisak da budem neka nacija. Ja sam Bosanac i ako se mogu uklopiti u uvodnik koji je ta djevojka napravila, onda sam ja neko ko osuđuje zločine svih naroda u Bosni jer su oni svi moji, a ne jedan, u koji me ona svrstava. Kakve ja veze imam s Karadžićem, Srbima ili pravoslavcima? Kažu, zar ti nije bio otac Srbin,

Monte

06.07.2016 10:57

...ja kažem nije, bio je komunista, a djed mi je bio antihrist, bezbožnik, koji samo što nije propio svo imanje. Zašto bih bio ono što mi je bio pradjed. Po američkom principu ja danas mogu da budem musliman, sutra budista, prekosutra katolik. Šta znači kad ja na Wikipediji pročitam da je Boro Stjepanović poznati srpski glumac? Šta to znači za moju glumu? Ja sam više bosanski, hrvatski, muslimanski nego srpski. Nisam ničiji. Ja sam čovjek po svome imenu i prezimenu, a ne po vjeri ili naciji.

Monte

06.07.2016 11:10

Naravno, od ove "ljudske gromade" ima jos bisera na racun mrskom srBskom narodu. Ali, mi smo Srbi lud narod, oprastamo a sto je najgore, zaboravljamo! Sjetimo se samo nekih izjava Dragana Marinkovica Mace, Emira Hafizbegovica, Dina Merlina.... svi oni su poslije izreceni bljuvotinja dosli u mrsku im Srbiju. A Srbija ka Srbija, sve oprostila, zaboravila i primila ka rod dodjeni. Imate li vi obraza, nesoji jedni?!