Miloš Biković se pridružio kolegama iz BDP-a, glumac potpisao peticiju protiv Branislava Lečića?!
alo.rs
Miloš Biković
Miloš Biković, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Nakon što je Danijela Štajnfeld javno optužila Branislava Lečića da ju je silovao 2012. godine, brojne kolege pružile su joj podršku i okrenule leđa Lečiću - među njima je prva istupila Mirjana Karanović, koja je odbila da sa kolegom igra u predstavi, a njen potez sledilo je još 17 kolega.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Naime, kako mediji prenose, pored nje, među potpisnicima inicijative su i Miloš Biković, koji igra glavnu ulogu u jednoj predstavi u kojoj glumi i Lečić, kao i glumac Miodrag Radonjić, dok su preostali glumci uzdržani.

Ovim povodom, Beogradsko dramsko pozorište izdalo je i zvanično saopštenje.

- Beogradsko dramsko pozorište obaveštava javnost da je na zahtev većeg dela ansambla predstave "Kad su cvetale tikve", glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja predstave, zbog aktuelne situacije. Zbog kompleksnosti svih događaja, Beogradsko dramsko pozorište smatra da je ovaj slučaj isključivo u rukama nadležnih institucija i na ovu temu neće se više izjašnjavati - naveli su iz pozorišta.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

LJUBICA

25.03.2021 21:06

Tebi Bikovicu bas nije trebalo da s epridruzis ovojamerickoj modnoj kampanji. Imas ti dovoljno medijskog prostora.

Marija

26.03.2021 04:35

Milose, Milose, treba biti covek. Pre suda, samo neutralan i susdrzan stav pojefinca govori o velicini licnog integriteta. I.oni sto napadaju i oni sto brane su ista grupa.

NEKO IZ MASE

26.03.2021 17:39

Милоше, Милоше, шта ћеш да радиш када сутра нека балавица уз помоћ лобија крене прекосутра на тебе? Пусти полицију и правосуђе нека раде свој посао. Или би можда требало укинути правни систем и пустити појединим медијима и друштвеним мрежама, да истражују, окривљују, суде и извршавају казне?