Koreni
Screenshoot Youtube
Koreni

Screenshoot Youtube

Koreni, Foto: Screenshoot Youtube

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

I sam Đorđe usnuloj ženi u pijanstvu je predlažio to isto, da bi malo kasnije povukao reči za koje misli da ih ona možda nije ni čula.

Međutim, Simka je ipak prevarila muža! Kad su nadničari došli u kuću Katića na ručak, ona je otišla do Tole i s njim prevarila Đorđa.

Ova scena podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama. Scena o kojoj se itekako polemiše na Tviteru je trenutk u kom očajna Simka bukvalno "moli" Tolu da bude sa njom ne bi li joj napravio naslednika.

Koreni

Screenshoot

Koreni, Foto: Screenshoot

"Simka kada zgreši sa Tomom... uradiće to iz ljubavi prema Đorđu", "Uh kakva emocija", "Mićalovićka glumi perfektno", samo su neki od komentara koje je izazvala ova scena.

Ovaj momenat u domaćoj seriji "Koreni" pokazao je da bogatstvo ne donosi sreću, kao i to na šta je očajna Simka bila spremna samo da Đorđu rodi dete kako bi je prestao da je kinji, maltretira i krivi za sve.

"Koliko patnje i nemira sa sobom nose bogati. Toliko da postanu duhovni sirotani", samo je jedan od komentara na Tviteru koji jasno opisuje ovu situaciju. Takođe se mogu pročitati komentari da žene nisu imale nikakav položaj u 19 veku.

Tviteraši su se složili da su Sloboda Mićalović i Nenad Jezdić maestralno odglumili i da im nema ravnih.

Koreni

Screenshoot

Koreni, Foto: Screenshoot

Komentari (5)

sladjan

02.12.2018 21:55

ludilo od glume serije!!!!!!!meni je djordje najjaci glumac!!!!!kako skinuo pijanca svaka mu cast!najjbolji medju najjboljima!svaka cast!!!!!

sladjan

02.12.2018 22:03

konacno andjelka pala pod ruke jezde!jurio u seriji ranjenog orla i konacno pala filmski!!!!!moslim u seriji!!!!!

Nemar

02.12.2018 22:40

Napokon je Jezdić uspeo da dohvati Slobodu Mićalović. Nakon pet serija i sto epizoda. Još samo da Kole Kojot uhvati pticu trkačicu i tu je kraj. Nema dalje.

zora vukasinovic

02.12.2018 23:27

@Nemar - Gorka istina.Danas u 21 vijeku svako trece dijete nije bioloskog oca dijete.Papir sve trpi a i muzevi.Sta reci o djeci rodjenoj u kuhinji dr Asim Kurjaka.Sva djeca se vode da su srbska djeca a u stvarnosti malo morgen.Ali sta ces rodilo se valja ga ljuljati a tata je onaj ko te odgaja i lebom "rani.

Danilo

03.12.2018 00:03

Zavidim Jezdi na sudare sa lepom Slobom. Nije im ovo prvi put, ali generalno dobro prate Lauševića sa glumom koji je prerastao naše filmsko podneblje.