Žarko Laušević
Alo!
Žarko Laušević

Alo!

Žarko Laušević, Foto: Alo!

Naime, Lauš je Bjelin poziv prihvatio bez premišljanja, a u Srbiju će stići sredinom meseca kako bi započeo snimanje nove serije, ali ga na jesen očekuje i nastavak rada na drugoj sezoni "Senki", otkriva izvor blizak produkciji.

- Dragan Bjelogrlić je dugo želeo da napravi seriju o dva prijatelja, Srbinu i Hrvatu, koji se nakon uspešnih košarkaških karijera vraćaju tamo odakle su krenuli. Već tokom rada na prvoj sezoni "Senki", Bjela je paralelno radio i na novom projektu, te je uveliko radio na scenariju i razmišljao ko bi mogao da zaigra u novoj seriji - kaže naš izvor na početku razgovora i objašnjava da se Bjelogrlić nije dvoumio samo kada je jedno ime u pitanju.

Dragan Bjelogrlić

Tanjug/Dimitrije Goll

Dragan Bjelogrlić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Žarko Laušević se pokazao kao odličan izbor za ulogu princa Đorđa Karađorđevića, a njihova saradnja je bila besprekorna. Upravo zbog toga, Bjela je od starta želeo Lauša u novoj seriji, ali još nisu odlučili koju će ulogu igrati. Verovatno će, kada bude pročitao scenario, sam odabrati ulogu, baš kao što je izabrao da igra princa Đorđa - objasnio je naš izvor i dodao da se ni Laušević nije dugo premišljao da li da prihvati Bjelinu ponudu.

- Ostalo je samo da se odredi tačan datum početka snimanja, a Žarko se uveliko priprema za put u Srbiju. Nestrpljiv je da počne sa snimanjem i da ponovo stane pred kameru, ali se nada da njegov dolazak neće izazvati preveliku pažnju medija, jer mu to ne prija - kaže naš izvor na kraju.

Osim Žarka Lauševića, za sada je poznato da će u seriji igrati Vesna Trivalić i Slobodan Boda Ninković.

Boda Ninković

Promo

Boda Ninković, Foto: Promo

- Veliko mi je zadovoljstvo što će mi partnerka biti Vesna Trivalić, moja drugarica sa klase. To, naravno, nosi veliki rizik. Mi se znamo odlično, ali te naše dve energije će praviti česte pauze tokom snimanja - kratko je rekao Boda gostujući nedavno na TV "Prva".

Inače, serija "Žigosani u reketu" baviće se sudbinom dvojice košarkaša koji nakon vanserijskih sportskih karijera započinju nov život i pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima. Nakon mnogo godina, sreću se sa željom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi - košarci. Priču prati i niz zapleta koji će tesno povezati glavne likove, ali i njihove porodice, a u planu je da novi projekat Dragana Bjelogrlića bude prikazana u svim bivšim SFRJ republikama. Početak emitovanja serije "Žigosani u reketu" zakazan je za jesen ove godine, ekskluzivno na "Top kanalu".