Bane Vidaković
Foto: Youtube printscreen

- Jezdića znam godinama. On je vrhunski glumac, čak smo bili i kod istog profesora na fakultetu. Odličan je partner, mnogo toga zna i kao takav je izuzetno darežljiv. Mnogo dobijate od njega - rekao nam je Vidaković na početku razgovora.

- Rakija mu je vrhunska! Iako nisam neki rakijaš jer patim od kiseline u želucu, njegovu rado ispijam i uživam u njoj - kaže Bane za „Alo!“.

O svojoj novoj ulozi ima samo reči hvale, opisuje je kao jednu od najemotivnijih koje je u životu odigrao i očekuje samo pozitivne reakcije publike.

Jezdić: Korona nas je poremetila

Glavni protagonista filma „Vikend sa ćaletom“, čija je premijera bila pre dva dana u „Kombank dvorani“, rekao je za „Alo!“ da nas je pandemija koronavirusa sve promenila i da se zbog toga svi ponašamo kao da smo u ratu.

- Korona nas je sve poremetila. Moramo se pridržavati svih uputstava u ovakvim situacijama, a ne znamo šta je to tačno, sasvim. Radi se o velikoj nepoznanici. Budni smo, u rovu i u pozornosti - kaže Jezdić za „Alo!“ i objašnjava kakav je film u kojem igra glavnog junaka, ćaleta. - Ispituje emocionalnu svest kod nas velikih, ispituje šta je to što mi emocionalno zreli prenosimo u emocionalnom smislu na one koji idu iza nas, na mlađe, na našu decu - kaže Nenad i poziva ljude da odu u bioskop i pogledaju film. Naravno, uz masku i poštovanje svih neophodnih mera u borbi protiv koronavirusa.

Nenad Jezdić

Printscreen/YT

Nenad Jezdić, Foto: Printscreen/YT

- Imali smo novinarsku projekciju i bili smo iznenađeni njihovom burnom reakcijom i gromoglasnim aplauzom. Ovo je film sa mnogo emocije i ako to ljudi osete, biće sve u redu - kaže Vidaković, koji je u filmu glumio i sa folk pevačem Džejom Ramadanovskim.

- Osamdesetih smo se svi družili, išli smo zajedno po gradu, i glumci, i slikari, i pevači... To je tada bilo normalno. Ovo sada se slučajno dogodilo, odradili smo sve drugarski, osim uloga, koje smo odigrali profesionalno - kaže Vidaković.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

lale

31.10.2020 08:25

Ne pijes pravu rakiju.Moras da promenis dobavljaca.Obrati se meni