Jana Milosavljević, mala Zona Zamfirova
Screenshot
Jana Milosavljević, mala Zona Zamfirova

Screenshot

Jana Milosavljević, mala Zona Zamfirova, Foto: Screenshot

Glumica Jana Milosavljević publici se prvi put predstavila još kao devojčica, u ulozi male Zone u filmu "Zona Zamfirova". Glumu je odabrala kao životni poziv, a kroz posao je pronašla i ljubav svog života.

Pre tri i po godine, na inicijativu muzičara Ramba Amadeusa, Jana Milosavljević (29) upoznala je 23 godine starijeg kolegu - glumca, reditelja i scenaristu Filipa Gajića.

PROČITAJTE JOŠ:

Ljubav je odmah planula, a par je 2017. godine dobio sina Joakima. Kako je sama Jana jednom prilikom ispričala, ona i Filip čitavih mesec dana nakon rođenja sina nisu mogli da se dogovore oko imena koje će mu dati.

Jana Milosavljević

Jutjub printskrin

Jana Milosavljević, Foto: Jutjub printskrin

"Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće", ispričala je Jana.

Jana Milosavljević, mala Zona Zamfirova

Screenshot

Jana Milosavljević, mala Zona Zamfirova, Foto: Screenshot

Mladoj glumici ovo je prvo dete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje naslednika. Jana je inače ćerka muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe "Galija".

Neda Arnerić pokušala samoubistvo, a ono što je posle toga izgovorila zalediće vam krv u žilama!

AUTOR: Kurir/R.J. DATUM I VREME: 03.09.2019. 13:00 Izvukla je pouku... Foto: Screenshoot Youtube Naša proslavljena filmska, televizijska i pozorišna diva Neda Arnerić vratila se nakon duže pauze na scenu. Kikinđani su imali to zadovoljstvo da "večitu devojčicu" srpskog glumišta gledaju u predstavi "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" sa kolegom glumcem Feđom Stojanovićem.

BONUS VIDEO:

Otkrivamo kada se Veljko Ražnatović ženi