Igor Pervić
Alo!/Rajko Ristić
Igor Pervić

Alo!/Rajko Ristić

Igor Pervić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Poznati glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini jutros u svom stanu. Ovu vest potvrdila je njegova bivša devojka Jovana Petrović.

PROČITAJTE JOŠ:

- Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu - svojevremeno je govorio Pervić.

- Sve ukupno, to je trajalo četiri meseca, dok nisam zbog udarca završila u Urgentom, jer mu nisam dala novac za drogu. Igor Pervić je najveće zlo u mom životu i kada bih ga videla na ulici preskočila bih ga - rekla je Jelena prošle godine u emisiji "Iz profila".

Igor Pervić

Screenshoot Youtube

Igor Pervić, Foto: Screenshoot Youtube

Pervić se dugo godina zabavljao sa Jovanom Petrović, unukom Miodraga Petrovića Čkalje. Sa njom se iz Beograda preselio u Baćevac, međutim ubrzo im je romansa doživela krah, pa su krenuli svako svojim putem.

Igor Pervić se na male ekrane vratio na velika vrata u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine", a u istoj tumači lik Isaka Drugog Anđela, vizantijskog cara.

Igor Pervić pojavio se u mnogim poznatim ostvarenjima domaće kinematografije, poput "Crnog bombardera", "Bureta baruta", "Lajanja na zvezde" i drugih.