Petar Benčina
print screen
Tamara Dragičević i Petar Benčina

Instagram/petarbencina

Tamara Dragičević i Petar Benčina, Foto: Instagram/petarbencina

Svi znaju da je glumac Petar Benčina u braku sa kolegincom Tamarom Dragičević sa kojom ima dvoje dece. Međutim, ono što je  manje poznato javnosti je to da je Petrova tetka poznata srpska glumica!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, radi se o slavnoj Branki Pujić. Ona je govoreći ranije za "Blic" da li je njena ćerka Anđela razmažena s obzirom na to da je jedinica, rekla:

 

Branka Pujić

Screenshot Youtube

Branka Pujić , Foto: Screenshot Youtube

- Srećom, moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne. Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da treba određene stvari zajednički da rade. Oni su doprineli time da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela - rekla je Branka.

Nikola Kojo hitno završio u bolnici!

AUTOR: Blic/B.Z. DATUM I VREME: 02.10.2019. 11:35 Šok! Nikola Kojo, Foto: Rajko Ristić/Alo! Nikola Kojo završio je u bolnici u Zagrebu pošto se na snimanju okliznuo i pao na oboreno drvo. Tokom snimanja kadrova jurnjave kroz šumu, Nikola Kojo se okliznuo i licem pao na oboreno drvo.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!