Rock Symphony
Promo
Rock Symphony

Promo

Rock Symphony, Foto: Promo

Ovaj poznati makedonski orkestar, sastavljen od vrsnih, profesionalnih muzičara koji su diplomirali ili magistrirali na svojim instrumentima, iza sebe ima brojne uspešne koncerte i nastupe na renomiranim festivalima klasične muzike, kao što su Bitfest, Skopsko leto, Ohridsko leto, Prilepsko kultrurno leto, Štipsko leto...

Takođe, Rock Symphony se može pohvaliti i nastupima na festivalima popularne muzike širom Balkana- Nisville, Rock Village, Baščarsijske noći, KotorArt, Užičko kulturno leto. Sarađivali su sa vrhunskim dirigentima, među kojima su Alesandro D’Agostini, Anatolio Krstev, Boris Spasov, Saša Nikolovski - Bisera Čadlovska, Le Fi Fi, kao i poznati solisti Robi Lakatoš, Vlatko Stefanovski, Kerem Gorsev.

Poznati po izuzetnoj atmosferi koja prati njihove nastupe, Rock Symphony za koncert pred beogradskom publikom u Kombank dvorani 4.maja, priprema repertoar na kome će se naći hitovi legendarnih AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin, Queen, Lenny Kravitz, Rammstein, Joan Jett. Karte za koncert po ceni od 1.200, 1.700 i 2.200 din prodaju se na blagajni Kombank dvorane i putem Tickets servisa.

Rock Symphony

Promo

Rock Symphony, Foto: Promo