Marko Milivojev Mili
alo!
Serija

alo!

Serija "Grupa", Foto: alo!

Serija "Grupa" prati 3 različite priče koje, iako deluje da je svaka za sebe, zapravo koegzistiraju zajedno - svi su povezani sa zločinom. Likovi se sve vreme prepliću, a tenzija se oseća u svih 11 epizoda.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Prva priča u prati policajca Gagu, kojeg igra Igor Benčina. Istraga zločina će ga dovesti do kriminalca Strahinje, čiju ulogu tumači Filip Đurić, za koga sumnja da je umešan u ubistvo. Strahinjine kriminalne radnje će biti u centru druge priče, dok treća priča prati tinejdžera Vanju kojeg igra mladi Denis Murić. Vanja će se naći između policije i kriminala, i imaće težak zadatak gde će morati da odabere stranu.

Međutim, ono što publika sigurno nije očekivala je da vidi mladog repera Marka Milivojeva Milija u jednoj od zapaženijih uloga u seriji, a otkrio nam je zbog čega je uplovio u muzičke vode.

Marko Milivojev Mili

Screenshot Youtube

Marko Milivojev Mili, Foto: Screenshot Youtube

- Od malena volim glumu, ali je moj život od malena išao u drugom smeru, pa nisam uspeo da se posvetim glumi. Na kraju sam tu gde jesam. Samo se čekao momenat kada ću da zaigram u nekoj od naših serija ili filmova. Dobio sam poziv od produkcije Vision tima. Tematika serije mi je delovala zanimljivo, došao sam na kasting, svi su se oduševili i izabrali me za veoma zapaženu ulogu, tako da sam veoma zahvalan i srećan što smo zajedno izgurali ovaj projekat.

Da li to znači da te možemo očekivati u nekim narednim projektima? 

- Već se dogovaraju neki novi projekti, ovo je prvi put ali definitivno ne i poslednji. Tek sam krenuo sa glumom, gledam da što više radim na sebi, da se usavršavam, pa možda upišem i privatnu školu glume kako bi usavršio svoj talenat. Biće još dosta projekata - i muzike i serija i filmova, baš svega. Uživam u onome što radim, volim ono što radim i jedva čekam novu ulogu.

Za tebe je sve ovo novo. Kako si se snašao na snimanju?

- Na snimanju sam se odlično osećao i ovaj projekat je doprineo da zavolim glumu još više. Verovatno nosim u sebi tu neku iskrenost, pa zbog toga mogu da iznesem bilo koju ulogu. Bilo je sve prirodno, nisam imao nikakvu tremu, jednostavno sam se ubacio u lika i kad se uključe kamere ja sam Stanko, više nisam Marko.

Marko Milivojev Mili

alo!

Marko Milivojev Mili, Foto: alo!

Šta možemo očekivati od tvog lika? 

- Od mog lika možete očekivati svašta - od dizanja u vazduh, preko suza do dirljivih momenata. Biće dosta i preokreta, mislim da će ljudi uživati i da sam im to prikazao na pravi način.

Pogledajte BONUS video:

SVE O BRUTALNOJ SVAĐI REPERA Vuk Mob: Mc Stojan je najveći ljigavac!