Dragan Bjelogrlić
Alo!/Dejan Briza
Dragan Bjelogrlić

Alo!/Rajko Ristić

Dragan Bjelogrlić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca i reditelja, Dragan Bjelogrlić, poslao je pre izvesnog vremena poruku koja se može primeniti na građane Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske…

PROČITAJTE JOŠ:

- Očajno kao i uvek, ali nema kukanja. Dosta i s tim. Daj da se udružimo svi koji ne želimo da živimo u ovom primitivizmu. I novinari i prosvetari, lekari, sportisti, filmski stvaraoci i svi ostali čija se reč čuje moraju da puste urlik koji kaže: nećemo da nam deca rastu s ovakvim medijima, da se leče u propalim bolnicama, školuju u obezglavljenim školama, da su im kriminalci idoli, a prostitutke uzori! - rekao je Dragan jednom prilikom.

Dragan Bjelogrlić

Alo!/Dejan Briza

Dragan Bjelogrlić, Foto: Alo!/Dejan Briza

- I moramo da ponudimo rešenje. Svako u svojoj profesiji. Mi smo tu da nudimo rešenja i tražimo od političara da ih sprovode, ako znaju. Ako ne znaju, da nađemo one koji znaju i mogu. Kada to shvatimo, možda nam i krene - rekao je Bjelogrlić pre izvesnog vremena, a ove njegove reči odzvanjanju i dalje čitavim Balkanom!

Zbog reči Dragana Bjelogrlića o poslednjoj ulozi Marka Nikolića svi su ZAPLAKALI! Ovo kida dušu!

AUTOR: Alo.rs/A.K. DATUM I VREME: 05.01.2019. 13:46 - 05.01.2019. 14:10 Tuga! Komemoracija Marku Nikoliću, Foto: Marko Metlaš/Alo! Glumac Dragan Bejlogrlić oprostio se od svog "glumačkog oca", Marka Nikolića na komemoraciji. Zbog njegovih reči svi su plakali. "Marko je bio uvek jedan od njih, naizgled običnih ljudi. Zato je njegov Giga bio najomilneniji Moravac.

Pogledajte BONUS video:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar

 

Komentari (2)

Marija

26.08.2019 13:16

Svaka cast!

anamarija-49

26.08.2019 17:50

Hvala Draganu Bjelogrlići što ima hrabrosti da se javno pobuni protiv zla u koje smo svesno ili nesvesno upali. U pravu je kada kaže da neće da mu decu vaspitavaju porstitutke i kriminalci. Za sve smo mi kao društvo krivi i odgovorni. Nismo se nikada ozbiljno pobunili protiv poriva koje se svaki dan nude u svim medijima u neograničenim količinama. Ne čuje se često glas intelektualaca koji snose velki deo odgovornosti za stanje u kome živimo. Pojedinac je slab, umoren tridesetogodišnjom bedom ...