Ana Franić
Jutjub printskrin
Ana Franić

Jutjub printskrin

Ana Franić, Foto: Jutjub printskrin

Srpska glumica Ana Franić sedam godina živela je na hrvatskom primorju, tačnije u Splitu, a sada se sa dvoje dece vratila u rodni Beograd, dok je potvrdila da se razvela od muža Marka Ižakovića, profesionalnog ronioca.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ana se sa dvojicom sinova preselila u srpsku prestonicu, a za "Gloriju" je otkrila da je za njom rastanak od bivšeg muža - bez suza.

- Radosna sam što se vraćam glumi i starim prijateljima - kazala je za gorepomenuti magazin Franićeva.

Ana Franić

Screenshot Instagram

Ana Franić , Foto: Screenshot Instagram

Ana je pre samo tri meseca ovako za "Blic" govorila o Marku i životu u Hrvatskoj:

- Moj suprug radi ozbiljan i odgovoran posao i često putuje, ali baza mu je u Hrvatskoj na moru, pa bi bilo suludo misliti da možemo trajno da živimo u Beogradu. Od njegovog posla mi živimo lepo. Naša baza je Split i posle sedam godina i ja lično imam svoj krug prijatelja, koji sam uglavnom stekla preko svojih dečaka i njihovog socijalnog života. Sve imamo u Splitu, čak sam i profesionalne angažmane dobila. Podneblje mi nije bilo strano ni pre udaje jer je moja baka tamo živela. U Splitu sam dobila glavnu ulogu u predstavi “Pritisci moje genaracije”. Nije problem ni dijalekt jer to na glumi učimo sve, ali i posao mi je slađi među mojom ekipom sa kojom sam stasavala u glumicu.

Ana Franić

Screenshot Instagram

Ana Franić , Foto: Screenshot Instagram

Ana za sobom ima uloge u filmovima "Zona Zamfirova", "Na lepom plavom Dunavu" i "Diši duboko".

Pogledajte BONUS video:

Snežana Dakić zarađuje 5 puta više od prosečne plate, sada je otkrila i kako!