"NAJDRAŽE MOJE" Rajko Dujmić pretukao sina, a onda se gorko pokajao i posvetio mu pesmu: Duša me je zabolela kad sam čuo kako plače! Šta sam to učinio?! Šta bih ja bez tebe...

Tukao celu porodicu!

Rajko Dujmić
Foto: printscreen

Rajko Dujmić, nekadašnji član "Novih fosila", od 1. jula je pritvoru u zagrebačkom zatvoru "Remetinec" zbog sumnje da je naneo lakše povrede svojoj supruzi Snežani Šimek Dujmić. Muzičar joj je, kako se navodi, čak i pretio smrću, s više od dva promila alkohola u krvi.

Državno tužilaštvo traži strogu kaznu za njega - 9 meseci bezuslovnog zatvora i 9 meseci uslovno s četverogodišnjom rokom provere. Predložena je i mera obaveznog lečenja od zavisnosti. Inače, Dujmiću, koji je u pritvoru od 1. jula, je u međuvremenu produžen istražni zatvor do 1. oktobra zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Rajko Dujmić
Foto: YouTube/printscreen

Podsećanja radi, incident se dogodio 1. jula u popodnevnim satima u zagrebačkom stanu Dujmićevih kada su se prvo posvađali. Verbalni sukob, kako se navodi, eskalirao je i prerastao u fizički, kada je Dujmić u jednom trenutku supruzi navoodno zapretio da će je ubiti, pritom je udarivši po licu. Muzičara je policija su odvela u stanicu, a gospođi Dujmić su lekari evidentirali hematom na licu.

Ni tu se nije zaustavio Rajko je pretukao svog sina zbog čega mu je kasnije bilo žao.

Rajko Dujmić
 Foto: Printscreen youtube

Poznatu baladu "Najdraže moje" Rajko Dujmić je napisao pokajavši se što je premlatio sina. Naime, kompozitor se sažalio i duša ga je zabolela čuvši kako sin plače.

- Bilo mi ga je mnogo žao, pitao sam se šta sam to uradio, šta bi ja bez njega, da ga izgubim - pričao je Dujnić u intervjuima.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi