Promo
Promo
Promo

Promo

Foto: Promo

Glumac i producent Biković, koji sa Požarskajom igra u seriji "Hotel Eleon", objasnio je da su odlučili da taj projekat osveže i ponude ruskom tržištu nešto novo.

"Došli smo na jednu ideju kako da osvežimo projekat i ponudimo nešto novo za rusko tržište. Iz toga se stvorila ideja da uradimo film i seriju, koji bi bio nastavak franšize i koji bi se dešavao u Beogradu i u Srbiji kako bismo bismo dodali srpski kolorti, promovisali srpsku kulturu i Srbiju kao zemlju i kao destinaciju", istakao je Biković posebno se zahvalivši generalnom sponzoru filma, brendu Gorki List, uz čiju pomoć su uspeli da ovaj veliki projekat donesu u srpsku prestonicu.

"Gorki list već više od dve decenije podržava umetnost i zato nam je veliko zadovoljstvo, što smo deo ovog projekta, jer se trenutak snimanja filma Hotel Beograd poklopio sa razvojnim planovima Gorkog Lista za Rusiju, na čijem tržištu smo prisutni već 4 godine. Tako da zajedno sa izuzetnom ekipom filma „Hotel Beograd" prestavljamo Rusiji najlepši deo naše zemlje, ističući u prvi plan samo ono najbolje što dolazi iz Srbije.’’- istakla je brend menadžerka Gorkog Lista Snežana Mišić.

Pored Miloša Bikovića, u filmu ćemo od srpkih glumaca videti i Ljubomira Bandovića, Miodraga Radonjića (koji je takođe i producent), Žiku Todorovića, Jelisavetu Orašanin, Predraga Damjanovića i Jakova Jevtovića, dok iz ruskog "tabora" glume Dijana i mladi ruski glumac Boris Dergačev.

Promo

Promo

Promo, Foto: Promo

"Hotel Beograd" i partneri filma u humanitarnoj akciji!

"Nakon uspeha koje smo doživeli s prethodnim filmovima, odlučili smo da unesemo jednu humanu notu u celu našu kinematografiju i proizdvodnju. Osnovali smo fondaciju 'Sačuvaj osmeh' i rešili smo da kroz svaki naš projekat koji ima komercijalni potencijal pomognemo jednoj organizaciji. 'Hotel Beograd' podržava organizaciju 'Dečije srce' koja se bavi pomoći deci ometenoj u razvoju kao i edukaciji osobama koje su njihovi pratioci. Zahvaljujemo se svim partnerima filma Gradu Beogradu, kompaniji JEDINI PRAVI Gorki List i kompaniji Telekom Srbija koji su ujedno podržali i humanitarnu akciju", istakla je producentkinja Tatjana Žeželj Gojković.