Nenad Jezdić
Alo/ Dejan Briza
Nenad Jezdić

Alo/ Dejan Briza

Nenad Jezdić, Foto: Alo/ Dejan Briza
Nenad Jezdić

Printscreen/YT

 Foto: Printscreen/YT

- Do suza se teško dolazi. Prosto, desi se da zaplačem. Zato smo ljudi, zato smo slovesna bića. Suze peru obraz. One su najemotivniji hemijski sadržaj koji postoji. U filmu igram Kašiku, kriminalca koji otkriva da je bolestan, pa se tokom 72 sata provedena sa sinom otvara, i epilog tog vremena čini da kao nikada dotad primi ljubav. Film je iskonska priča o vezi oca i sina, o tome kolika je snaga ljubavi i kako treba da dozvolimo sebi da nas ona menja i čini pristupačnijima okruženju - ispričao je Nenad Jezdić.

Glumac sve što je naučio od svog oca danas prenosi na svoje četvoro dece, kojima daje primer da kada je čovek uporan i istrajan može ostvariti ciljeve i postići veliki uspeh na nekoliko životnih polja.

- Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: "Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe" - rekao je Jezdić u pomenutom intervjuu i dodao:

Nenad Jezdić

Tanjug/Sava Radovanović

Nenad Jezdić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Čini mi se da što se više opiremo našim lošim principima, to smo sadržajniji i uspešniji kao ljudi, kao ličnosti.

Na pitanje da li je ispunio svoje životne ciljeve, kako u glumi, tako i u privatnom poslu i životu, Nenad Jezdić je odgovorio:

Iz grada  pobegao na  selo: Nenad  Jezdić

Aleksandar Dimitrijević

Iz grada pobegao na selo: Nenad Jezdić, Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Na putu sam ispunjenja svojih poslovnih ciljeva. Imam princip da radim onako kako umem. Moja destilerija je nastala još pre 20 godina, sa prvim zasadima voća. A to voće je posledica želje za proizvodnjom rakije. To nije nešto čemu sam se posvetio juče, to nastaje i nastavlja da se razvija. Sada mogu da proizvedem i dve stotine litara rakije, pod uslovom da tržište ima tu potrebu, ali ono to nema. Zato ne želim sebi da stvaram veće troškove i izdatke nego što mogu da podnesem.