Anđela Jovanović
Alo!/Masanori Jošida
Branka Pujić

Screenshot Youtube

Branka Pujić , Foto: Screenshot Youtube

Šarmantna glumica Branka Pujić uvek je negovala stil dame, a porodica joj je davala vetar u leđa kako bi u svemu uspela. Na isti način ona podržava ćerku Anđelu, koju ima u braku sa Draganom Gagijem Jovanovićem. Branka smatra da su posvećenost i podrška najbližih siguran put ka poslovnom uspehu i životnoj ispunjenosti.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Iako joj, kao roditelju, teško pada što je njena naslednica daleko od domovine, ona je Anđelu podržala u želji da ode u London, gde se dodatno obrazuje.

- Anđela dolazi početkom novembra. Otišla je u London na usavršavanje, ali dolaziće često. Nedostaje mi mnogo, ali sam srećna da je otišla da još nešto istraži u vezi sa svojim obrazovanjem. Drago mi je zbog nje, ali kao i svakoj majci, tako i meni kada dete ode teško mi pada - otkriva ona.

Anđela Jovanović

Alo!/Masanori Jošida

Anđela Jovanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Brankin život funkcioniše na relaciji gluma, profesorski i privatni život. U tome je pokušavala da na miran način, bez povišenog tona, funkcioniše, ali ponekad priznaje da bi trebalo da promeni način razmišljanja, zbog viših ciljeva.

- Strogoća mi je slaba strana. Ali radim na tome. Skroz sam popustljiva. Držim do nekih stvari, ali nekad pomislim da bih možda mogla da budem i stroža - priznaje Branka Pujić.

Glumici je drago što je njena ćerka zablistala u filmu “Ekipa”, gde jednu od uloga tumači i njen suprug Gagi Jovanović. Nikada nije želela da kritikuje ćerku kada je gluma u pitanju, jer ima poverenja u njenog profesora, ali isto tako je spremna kada Anđela to poželi da joj da savet.

Anđela Jovanović sa dečkom Markusom

Alo!

Foto: Alo!

- Išla sam sa zadovoljstvom na premijeru filma da ga odgledam i podržim oboje - istakla je ona.

Branka nam je otkrila da je uvek tu za ćerku Anđelu, ali ističe da je njena mezimica ipak više vezana za oca:

- Uvek sam bila ponosna na nju. Zaista je odlična. Dopada mi se što je posvećena ovom poslu, što se ozbiljno bavi njime, a to je jedini način da traje.

Branka Pujić

Screenshot Youtube

Branka Pujić , Foto: Screenshot Youtube

I dok ćerka igra u seriji na Javnom servisu Srbije, Branka ima glavnu ulogu u sapunici “Sinđelići”. Ona je zamenila Snežanu Bogdanović, koja je tumačila lik Lile Sinđelić.

- To je lepa uloga i naravno da mi je bila izazov. Rado sam je prihvatila i uživam. Ekipa mi je odlična. Oni su već uigran tim koji savršeno funkcioniše. Ja sam tu samo uplivala i zajedno s njima sve to lepo ide - kaže Branka.

Anđela Jovanović i Gordan Kičić

Alo!/Masanori Jošida

Anđela Jovanović i Gordan Kičić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

S obzirom na to da je uvek sređena i da neguje damski stil, pitali smo Branku da li je nekada bila da gleda utakimicu.

- Da, gledala sam utakmicu na Stadionu „Alberto H. Armando“, poznatijem kao čuvena “La Bobonjera” u Buenos Ajresu. Išla sam da vidim kako to izgleda. Volim dobar fudbal da pogledam, zašto da ne. Ali iskreno, nije to moje polje interesovanja. Međutim, mogu da razumem tu ljubav - kroz osmeh kaže Branka.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!