Rajko Dujmić
YouTube/printscreen
Rajko Dujmić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Nije mi važno kako ko naziva gospodina Boga, kakvo mu ko ime daje. Nisam klasični vernik koji ide svakodnevno u crkvu. Svoje razgovore sa Bogom obavljam u tišini. Vera mi je pomogla da izlečim rak. Imao sam velike probleme sa zdravljem '93. godine. Kada čoveka napadne nešto zaista ozbiljno što može skratiti ovozemaljski život, onda traži pomoć svuda - ispričao je svojevremeno Rajko za medije, otkrivši da je neko vreme boravio i u manastirima.

Rajko Dujmić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Boravio sam i u manastirima. To mi je pomoglo, kao i vera u to da još nisam gotov i da mnogo toga tek treba da obavim. Rekao sam: “Bože, k’o Boga te molim, ako ima ikakve šanse, daj mi priliku da preživim pa makar ona bila tanka kao jedna vlas”. Bio je to utorak, 3. 9. 1993. godine. Trebalo je da me doktori režu i da vade to, ali došlo je do neobičnog preokreta tako da nisam ni operisan. Ispostavilo se da automobilčić kojim moja duša putuje nije u tako lošem stanju i da na ovoj planeti još nisam sve odradio - rekao je muzičar svojevremeno.

Hrvatski mužičar zadobio je teške povrede glave prošle srede, 29. jula, u saobraćajnoj nesreći kada je sleteo s puta i ispao iz automobila.

Rajko Dujmić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Odmah nakon saobraćajke prebačen je na odeljenje intenzivne nege u bolnici na riječkom Sušaku, gde je danas, nakon šest dana borbe, preminuo.

Pročitajte i:

Komentari (1)

Dr

04.08.2020 23:30

Pocivaj u miru