Jelena Bajic Jocic, Isidora Minic, Rados Bajic, Tihomir Stanic
Promo
Jelena Bajic Jocic, Isidora Minic, Rados Bajic, Tihomir Stanic

Promo

Jelena Bajić Jocić, Isidora Minić, Rados Bajić, Tihomir Stanić, Foto: Promo

Radoš Bajić napisao je scenario za novu seriju, koju režira njegova ćerka Jelena Bajić i u kojoj je ovog puta, umesto na seljanima, akcenat na ljudima iz predgrađa.

- Veoma sam zadovoljna poslom koji smo uradili. Snimili smo odličan materijal i sigurna sam da će publika zavoleti naše likove i od jeseni uživati u seriji - rekla je Jelena povodom zadnje klape.

Mira Banjac i Tihomir Stanić

Promo

Mira Banjac i Tihomir Stanić, Foto: Promo

U seriji je angažovan veliki broj poznatih glumaca iz Srbije i regiona, među njima su Tihomir Stanić, koji će oduševiti publiku u ulozi Stavre, jednog od glavnih likova, zatim Mira Banjac, koja igra njegovu majku, dok suprugu Grozdanu igra Anita Mančić. Tu su i Radoslav Rale Milenković, Radoš Bajić, Milenko Pavlov, Boro Stjepanović, Boris Milivojević, Nedeljko Bajić...

Pročitajte i:

Komentari (3)

2017/7

15.07.2017 16:24

Zašto ne kažete u tekstu da su oba naslova iz Vukovih zapisa. Nabavite knjigu "Vukovi zapisi", ako niste učili u školi i pročitajte šta znači "Selo gori, a baba se češlja" ili "Psi laju, vetar nosi" ili " Sviraj, sviraj, pa za pojas zadeni" i još puno toga.

Lea

15.07.2017 17:31

Imam ideju.neka Rados Bajic kupi lepi RTS I ovako samo on plasira trecrazredne serije. Pocece familija Bajic da nam iskace iz frizidera

Toplotni talas

16.07.2017 10:15

@Lea - Tačno tako. A mogli bi i da pišu koliko je još od vremena Tijanića ovaj Bajić ojadio RTS. Koliko preskupo je koštala "Selo gori..." i koliko je uz pomoć bahatog Tijanića "zahvatao" iz kase RTS ! A posebno što je njegov zet bio snimatelj u RTS, a zetov otac bio šef obezbeđenja RTS i jedno vreme pomoćnik gen. direktora!! Seljak naš'o pa zaš'o!