OVAKO JANA I ZORAN PROVODE USKRS Popularni glumački par otkriva kojim su se uskršnjim trikovima služili kada su bili deca! (FOTO)

Pajić i danas najviše voli da ode kod svojih za praznik, dok glumica uživa da gleda sina kako se raduje

Jana Milić Ilić I Zoran Pajić
Jana Milić Ilić I Zoran Pajić, Foto: Foto Alo

Jana Milić Ilić i Zoran Pajić trenutno su najomiljeniji glumački ljubavni par u Srbiji. Serija „Istine i laži“ i uloge Marine i Nikole, koje oni tumače, veoma su popularni, a najmlađa publika teško prihvata činjenicu da oni zaista nisu par i da je to samo gluma.

 

U razgovoru za „Alo!“ otkrili su kako se već dve godine trude da objasne najmlađima da oni nisu u emotivnoj vezi, ali da se privatno veoma vole i poštuju, koliko su „ispaštali“ njihovi privatni životi zbog napornih snimanja serije, a sa nama su podelili i kako provode uskršnje praznike i prisetili se kako su provodili najradosniji praznik kada su bili deca. OVDE pročitajte šta je ovaj popularni glumac rekao o razvodu!

- Prva asocijacija na Uskrs mi je porodica na okupu i divna trpeza. Osećaj da smo zajedno i da smo srećni. Takođe, tucanje jaja mi je kao klincu bilo najzanimljivije jer sam imao drveno jaje i uvek sam pobeđivao - prisetio se Zoran, dok Jana kaže da nije varala u tucanju jajima, ali je po preporuci bake uvek koristila jaja od morke.

Jana Milić Ilić I Zoran Pajić
Jana Milić Ilić I Zoran Pajić, Foto: Foto Alo

I kod nje je Uskrs uvek najveseliji praznik, naročito otkad je rodila sina Đorđa.

- Kada sam bila dete, to su mi bili najlepši dani u godini. Farbala sam jaja s bakom, naša velika porodica bila je na okupu, atmosfera je bila divna. Sada, kada sam postala majka, sve je podređeno mom sinu i želimo da i on shvati zbog čega je Uskrs bitan. Nedeljom muž, sin i ja idemo u crkvu, a posle toga smo kod naše velike familije na ručku. Ipak, najslađe od svega mi je kada gledam kako Đole uživa. Igra se jajima, stalno hoće da ih lupa jer je njemu to zanimljivo, a ja mu to dozvoljavam, pa se on onda kikoće - priča Jana. OVDE pročitajte šta je Zoran Pajić rekao o Jani! 

Najtraženiji glumački par otkriva da se nisu poznavali pre snimanja serije, ali da su danas najbolji prijatelji. Takođe, mnogi se pitaju kako je moguće da su tako dobro odigrali ljubavni par.

Jana Milić Ilić I Zoran Pajić
Jana Milić Ilić I Zoran Pajić, Foto: Foto Alo

- Ne veruju nam da se nismo poznavali jer smo brzo „kliknuli“. Mnogi su nas pitali da li smo radili test „hemije“ da bi se utvrdilo da li smo uverljivi kao emotivni partneri, kao što se radi u Holivudu za sve velike projekte. Evo, otkrićemo vam, nismo, ali da smo ga polagali, sigurna sam da bismo prošli sa najvišom ocenom. Kada smo odigrali prvu scenu, desila se ta čuvena glumačka magija o kojoj mnogi ljubavni parovi u glumi maštaju. Mi smo imali tu sreću da se odlično uklopimo. Kada sam gledala film sa Ledi Gagom i Bredlijem Kuperom, osetila sam tu hemiju, a mnogi nas porede sa njima. Zoran je moj Bredli Kuper - otkrila nam je Jana, a Zoran se složio sa njom i dodao da zbog te odlične ljubavne glume imaju dosta problema u privatnom životu. OVDE pročitajte intervju Jane Milić

 

 - Od samog početka serije smo u tom problemu, kako da objasnimo našoj publici da mi nismo stvarno momak i devojka i da u pravom životu imamo druge partnere. Mnogi se ljute i pokušavaju da nam objasne da smo, iako smo trenutno zauzeti, mi jedno za drugo i da smo suđeni jedno drugom. Trudili smo se da fanovima Marine i Nikole objasnimo kako stoje stvari, ali pošto to ne prihvataju, pomirili smo se sa tim. Ipak, drago mi je da smo im mi uzori jer su naše uloge pozitivne i lepo utiču na ljude - priča Zoran kroz osmeh. 

Iako uživaju da rade zajedno, ističu da je bilo veoma teško da se posvete privatnom životu i otkrivaju da su njihovi dragi ljudi ispaštali zbog dugih i napornih snimanja serije.

Jana Milić Ilić I Zoran Pajić
Jana Milić Ilić I Zoran Pajić, Foto: Foto Alo

- Kada sam videla koliko su zahtevna snimanja, odmah sam se zapitala kako glumica može da bude majka. Imala sam veliku dilemu kako da budem dobra na snimanju i da niko ne primeti da trčim kući da budem sa sinom i da njemu ništa ne fali. Na kraju sam shvatila da je sve u dobroj organizaciji. Moj sin nije ni osetio da mene nema, a ja sam mnogo više patila. Da je situacija bila drugačija i da je moj sin bio nesrećan jer mama radi, odmah bih svaki posao napustila. Porodica je najvažnija - ispričala je lepa glumica, a njen najbolji drug i kolega se složio sa njom. OVDE pročitajte velike tajne Jane Milić!

- Ja sve vreme snimanja nisam imao privatni život. Samo sam učio tekst, spavao i snimao. Ništa drugo nisam mogao da stignem - prisetio se Zoran.

Šminka: Jana Ćirić

Stajling: Helena Scrittore

Lokacija: Lorenzo & Kakalamba

Povezane vesti

 • Korisnik: Jovana
  27/04/2019 - 19:14
  Lepa Jana 😍 Predivna...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi