Vuk Kostić
Alo!/Nenad Vujanović
Vuk Kostić

Alo!/Nenad Vujanović

Vuk Kostić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Šarmantni glumac Vuk Kostić uveliko snima četvrtu sezonu serije "Ubice mog oca", a poznat je kao neko ko privatan život dobro čuva dalje od očiju javnosti, pa se svi pitaju gde je i šta planira.

PROČITAJTE JOŠ:

Zavetovali se:  Jelisaveta i  Miloš Teodosić

Marko Metlaš

Skoro dve godine je u vezi sa atraktivnom Aleksandrom Popović, o kojoj šturo priča, ali ne krije da priželjkuje da postane otac.

"Još nisam glumio očeve. Nisam se oprobao u toj ulozi. Ali daće bog, voleo bih da u privatnom životu postanem otac"

Da mu je zadovoljstvo da radi na jednom od najpoznatijih televizijskih projekata potvrdio je Vuk i rekao da će njegov lik doživeti malu poslovnu transformaciju.

Vuk Kostić

Alo!/Rajko Ristić

Vuk Kostić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

"Aleksandar će se samo baviti slučajem ko je ubio njegovo oca i šta se dešava po tom pitanju. Neće rešavati druge slučajeve", otkriva Kostić, koji priznaje da je očekivao veliku uspeh ove serije.

"Očekivao sam i posle prvog serijala. Čim sam pročitao scenario znao sam. Ova serija nije imala šanse za promašaj. Ona je tvrdo napisana, bez greške. Bilo mi je sasvim normalno da će uspeti. Kada sam čitao rekao sam samo: "Vau". Kada je počelo snimanje bio sam siguran u naš celokupan rad", otkriva Kostić.

Iako u serijama igra hladne osobe, u privatnom životu je, kako kaže, situacija drugačija.

"Nisam previše emotivan, ali hvala bogu ima još ljudi pred kojima mogu da skinem oklope i da pokažem sebe kakav jesam. Međutim, čim vidim kameru pomislim na posao. Ne mogu da pričam o privatnim stvarima pred kamerama", istakao je on, koji svaki slobodan trenutak provodi u prirodi. Zato uskoro na odmor ide u Bigovu.

PREPORUČUJEMO I:

Predrag Laković

Screenshot Youtube