Petar Mihailović
printscreen
Petar Mihailović

printscreen

Petar Mihailović, Foto: printscreen

Glumca Petra Mihailovića, televizijska publika ima prilike da gleda u seriji "Tajne vinove loze", koja se emituje na RTS-u.

Petar igra Boru, a ovaj glumac je nasledio talenat od svog oca Milana Cacija Mihailovića.

- U sinovima imam dobre, pouzdane partnere i iskrene kritičare. Trudim se da i sam budem takav. Činjenica da sva trojica ispisujemo istoriju srpskog pozorišta čini me ponosnim. Ko izabere poziv glumca, mora da bude izuzetno stabilna ličnost. Treba podneti i neuspeh, ali i uspeh. Treba biti spreman na stalno dokazivanje. Treba biti spreman da će često, ono što vama pripada, dobiti neko drugi! Treba ostati svoj i časno proći kroz život jer - data nam je samo jedna prilika - rekao je ranije za "Blic ženu" Milan Caci Mihailović.

Na pitanje kako izgledaju njihovi zajednički porodični trenuci, glumac kaže da, kako sinovi već godinama ne žive sa njima, njihovim bi se porodičnim ritualom mogao nazvati Vladislavov i Petrov svakodnevni dolazak.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petar Mihailović (@petarmihailovic80)

 - Uvek nađu malo vremena da bar prođu kroz kuću iz koje su otišli u samostalni život, da porazgovaramo, da se ponešto dogovorimo, da se vidimo... Subotom je zajednički ručak. Glavni gost je prvo i, za sada, jedino unuče, Dragana, koja za koji dan kreće u prvi razred. Sveti Nikola nas takođe okuplja. Dolaze i naši i gosti naših sinova. Dva do tri dana slavlja. Tu su i Božić i Uskrs, rođendani, premijere, promocije knjiga...

Uvek lepi povodi da porodica bude na okupu sa rođacima i pravim prijateljima - pričao je tada Caci.

Pročitajte još

Komentari (2)

Kostadin

10.02.2021 09:26

Pa koliko vas to ima glumaca. Množite se kao amebe. Ima vas višenego statista u Holivudu.

Selekom

10.02.2021 19:40

Ne kod nas nema nepotizma!?